Auto-aim även till flerspelardelen! Men endast för den oerfarne.

Under Comic-Con visade #Epic Games upp det nya casual-läget till multiplayerdelen i #Gears of War 3. Det ska kort och gott vara en instegsmöjlighet för nya spelare att möta andra nya spelare, med auto-aim implementerat. Däremot kan du endast spela som ny, vilket i det här fallet innebär att spelläget är låst för dig som spelade under Gears 3-betan eller har achievements från de två första spelen.

Det vill säga att förhoppningsvis kommer nya spelare ges möjlighet att endast möta nya spelare – om de vill, och således slippa en superfantast vars favorithobby är att hugga sönder nybörjare.

Liknande casual-läge finns för enspelarläget, ja, för dig som helt enkelt vill ta det lite lugnare än andra.

Ingen dum idé, det är tråkigt att hoppa online och bli totalt mosad det första som händer. Vilket t.ex. Blizzard förstod med Starcraft 2 där man får spela x antal "nybörjar" matcher där gamespeed är Normal istället för Faster. Just för att folk ska skun... 27/07 Ja auto-aim suger spec när man vill träffa på en viss del av fienden eller tex en olje tunna bredvid... 26/07 Jag var bara intresserad av varför du trodde det. 26/07 Finns det någon människa som gillar auto-aim!? är det mer än EN fiende på skärmen samtidigt så laggar ju allt ihop -.- Testar utvecklarna att själva spela med auto-aim? någon tomte måste ju tydligen gilla det :S 26/07 Så otroligt vore det väl inte, eller? Än så länge är jag i alla fall positivt överraskad. 25/07 Casual är ju något som nästan alla spelutvecklare har i huvudet idag. Man blir faktiskt inte förvånad längre. Bara inte hela spelet är casual så är jag nöjd. :) 25/07 Helt ok om endast nya spelare ska kunna möta nya spelare, det är ju bara bra för dem som vill. mEN Auto-aim? vrf, då lär dem sig ju inte att pslea om spelet spelar sig åt dem? Vrf inte ha auto shoot och auto walk också? 25/07 Ett enkelt spel ännu lättare wth? 25/07 Det hjälper inte så mycket för nybörjarna då allt man behöver göra är att inte has spelat Gears förr, folk som spelat annat men inte Gears kanske tycker det är kul att döda dem ändå 25/07 Håller med om att det är bra det finns ett nybörjarläge för, ja nybörjare. Känns dock snarare som en o-tjänst fördumma spelet för dom, varför inte lära dom spelet som spelet kommer vara senare när dom lämnar newbie-mode? Det viktiga är att dom får möta... 25/07
Skicka en rättelse