Xbox 360-versionen släpps nu på onsdag. Så är vid gudarna definitivt inte fallet med Windows-ditot som istället är att vänta nästa månad.

Nu på onsdag släpps "I'd-like-to-be-God"-titeln #From Dust till Xbox 360, men det närliggande förväntade Windows-släppet blir uppskjutet. Släppet sker istället 17 augusti, meddelar Ubisoft till Joystiq. Anledningen röjs inte, och inte heller har det dykt upp någon vidare information om när du kan vänta dig liret till Playstation 3.

Tålamod är helt enkelt en dygd, vilket är något gudarna ska veta.

Om det bara var Summer of Arcade som påverkade skulle jag nog inte bry mig men saken är den att detta har hänt om och om igen. PC-release satt till ett visst datum, sen "försenad" x antal månader. Assassins Creed 2. H.A.W.X. 2. Splinter Cell: Conviction... 27/07 vilka jävla fittor. här har jag väntat och väntat på der 27e och så försenar de dem. Jävla rövhattar 27/07 Nej det är inte det minsta konstigt. From Dust är med i Summer of Arcade, en kampanj med ett fast releaseschema som inte låter sig ruckas. Att bli utpetad från Summer of Arcade för att man inte hann klar är en enorm förlust jämfört med att skjuta på PC-... 27/07 Det här är bara ett utav många många spel från Ubisoft som haft ett slppdatum till PC som sedan "försenats". Konstigt att det aldrig händer med konsoldatumen. Mycket, mycket märkligt. Nej, det är bara business as usual. Ubisoft har satt i system att beh... 27/07 Yes The beginning, som du sa, ett av de bästa spelen ever! <3 så sjukt coolt :D 27/07 Hoppas bara att det inte dras med något dålig som är ett resultat av konsolandet :| Vill verkligen att det här ska bli bra :D 26/07 The Beginning? håller med, ett av de bästa spelen! sjukt att det inte gjorts en uppföljare eller något liknande förren nu (om man inte räknar in Black &white) 26/07 påminner mig om populous, vilket var urskönt! 26/07 Handlar inte om tidsaspekten det handlar om attityden. Sen är det nog inte så smart att förarga just PC-spelarna för ett sådant här spel till fördel för alla cod-kids på xbox. Tack ubisoft: tänker absolut inte ge er pengar för detta. Kanske när det är... 26/07 Ah vad coolt, jag trodde att det var långt kvar tills det här släpptes, så är det bara en vecka/månad nu helt plötsligt! 26/07
Skicka en rättelse