För tillfället finns det 19 betydande världar. Om James Ohlen får som han vill finns det 2025 runt 500 världar att leka rymdriddare i.

Massiva onlinespel kan hålla länge, om #saker #står #sig #väl. #Bioware hoppas att kommande #Star Wars: The Old Republic håller igång i flera decennier.

– Alltså, jag kan säga att vi nu har 19 betydande världar. Sen har vi en oräknelig mängd mindre världar. Vårt mål är, självklart eftersom det är ett onlinespel, att att det håller i flera decennium och därigenom kommer vi, självklart, lägga till mer till den galaktiska kartan allt eftersom spelet utvecklas. Vi vill lägga till dussintals världar. Hundratals, till slut. Till 2025 så har vi förhoppningsvis 500 världar, sa James Ohlen under Comic-Con (via Darth Hater).

Du missade väl inte informationen om samlarutgåvan, att The Old Republic är att vänta i år eller den senaste klassuppvisningen?

Gott så.

Wow har ändå funnits i 10år nu så 2022 är väl ingen omölighet. Måste dock tillägga att jag personligen tror inte allt för mycket på detta projekt. Men den som lever får se! 28/07 Ambitiöst som sagt men ingen kommer att stanna i 15 år såvida dom inte håller spelet uppdaterat visuellt sett genom omfattande grafikuppdateringar, som CCP gjorde med EVE. Jag menar spelet ser ju redan utdaterat ut som det är. 27/07 Ser ut som en blanding utav RIFT och Warhammer online grafikmässigt.. Fast i framtiden? Och lite sämre grafik.. Grafiken är värdelös och deras koncept är från stenåldern.. Snart kommer Planetside 2 som kommer krossa SW:TOR totalt! och vet att många vänt... 27/07 Lycka till, ni lär behöva det 27/07 haha ok :D jag blev bara så sjukt förvånad över hur det såg ut :D 27/07 Mycket snack som vanligt. Folk som hajpar sina egna produkter borde dömas till straffarbete i så många år som krävs för att spelet ska matcha hajpen. 500 världar... Varför inte över 9000? 27/07 De säljer bra med pre-orders iaf: http://uk.pc.ign.com/articles/118/1184316p1.html 27/07 Säger bara World Of Warcraft... tyvärr alla andra MMO. 26/07 Liret känns som ett single player spel med co-op. Dock har jag ingen koll på hur det är ovanför lvl 20 och PvP. Sen får vi tyvärr räkna med att de flesta MMORPG kommer ha "WoW" setup (som är snott från EQ (som är snott från pen and paper osv)). Allt är... 26/07 Då får de väl börja imponera lite då, det som har visats hittills har inte fått mig att dansa av glädje direkt. 26/07
Skicka en rättelse