Till pressarna med det cybernetiska actionliret.

#Deus Ex: Human Revolution har nu gått guld, meddelar #Square Enix och #Eidos Montreal idag. Således har den cyberimplantatfokuserade förstapersonspangaren skickats till pressarna för att dyka upp i butik lagom till slutet av augusti.

– Vi skulle inte kunna vara mer uppspelta än vi är över att Deus Ex: Human Revolution har gått guld och snart finns i händerna på förväntansfulla gamers. Som Eidos Montreals första produkt är det omöjligt att med ord beskriva hur extremt stolta vi är över slutprodukten och allt hårt arbete som gick in i dess skapelse, säger Stephane D'Astous på Eidos Montreal.

I Human Revolution tar du dig an rollen som Adam Jensen som i sin tur egentligen är en rätt reko herre som av misstag hamnat mitt i en bubblande global konspiration.

Farorna med cybernetiska implantat-branschen.
[video=9237]

Stridsgenomgång av Human Revolution.
[video=9224]

Han menar nog IceDusT. :) 28/07 Det är svårt att se hur sarkasmen i det inlägget inte kunde uppfattas..... Jag bytte till och med ut ett utropstecken mot en etta, för guds skull! 28/07 Det behöver man inte. Lägg ner med påhopp, svara vettigt istället. 28/07 Så du vill alltså ta bort en av de ALLRA STÖRSTA fördelarna med internet? Informationsflödet hade minskat något enormt, och internet hade inte varit den gigantiska källan av information som den är idag om inte anonyminiteten härskat. 28/07 Jag menade länder som Sverige där vi har rätt att tycka vad vi vill, till skillnad mot t ex Kina eller Nordkorea där det kan gå illa om man säger vad man tycker om den sittande ledningen eller annat. Jag ser ingen mening med att man i ett land där man... 28/07 Så det skulle föra med sig fördelar i outvecklade länder menar du då? Använd dig inte av ett språkbruk och klichéer du inte kan sätta i ett sammanhang -.- Och mig veterligen syns mitt namn på min profil? Jag gömmer mig inte, till skillnad från många and... 28/07 Jag har också förhandsbokat. Verkade väldigt lovande spelmässigt, så slog till. 28/07 Så sant som det är sagt. Som vanligt är det ju mycket lättare att kasta ur sig skit på internet än att säga det ansikte mot ansikte. Spelet är dock både föhandsbokat och betalt. Det var länge sedan jag gick på någon hype men jag har verkligen stora förh... 28/07 Har förhandsbokat detta, men behöver köpa ett nytt grafikkort innan det släpps! 28/07 Precis därför tycker jag att man ska koppla koppla en person till en användare på ett forum, som Blizzard eller vilka de var som funderade på, anonymiteten för inte med sig ngra fördelar alls vad jag kan se i utvecklade länder. 28/07
Skicka en rättelse