Minns du den magnifika Dead Island-trailern? Brittiska författaren Mark Morris förevigar världen med en skräckroman inspirerad av den magiska trailern.

#Techland fångade många gamers hjärtan när den filmiska första rullen på #Dead Island dök upp. Även brittiska författaren Mark Morris fångades av den odöda kroken och därmed släpps Dead Island: The Book i Storbritannien i september. Mark har själv slipat på en bunt olika skräckromaner, samt en del Doctor Who-böcker.

– Efter att ha hänförts, som resten av världen, av den häpnadsväckande trailern tidigare i år så fångade jag blixtsnabbt möjligheten att skriva den officiella Dead Island-boken. Det är en fyllig, exotiskt värld fylld av genomtänkta karaktärer, häpnadsväckande platser och fullskaligt zombie-kaos. Det som verkligen fick mig sugen på projektet var det faktum att bakom all non-stop action så finns det en komplex story som spänner över flera nivåer. Jag är väldigt uppspelt och känner mig oerhört stolt över att vara del av Dead Island-fenomenet, kommenterar Mark sitt deltagande med.

Storyn i boken följer spelets story lite vagt, men annars verkar han ha fått relativt fria tyglar.

[video=7251]

Undertecknad har sett en mängd zombiefilmer, lirat en drös spel men faktiskt aldrig läst en zombiebok. Onsdagskvällens litteraturreflektion, så att säga.

Boken World War Z av Max Brooks och Day By Day Armageddon av J.L Bourne är två bra böcker med zombies om ni letar sånt :) 29/07 Jag undrar just ifall Zombierna Respawnar i boken mé ;) 28/07 Håller helt med. Bara för att det är ett zombie spel är det nödvändigt viss inte en Ripp-off L4D är ju mer ett Co-op/kompetivt (stavas så enligt Google men känns fel ändå.) spel, utan en så speciellt djup story, Dead rising spelade ja aldrig så det kan... 28/07 Tycker Dead Island ser fulsnyggt ut XD men det ser kul ut, skulle gärna spela det coop men jag har för mig att coop delen inte skulle bli så jätte stor del av spelet? ett spel som det här är gjort för att spela coop, de borde lägga allt krut på det! 28/07 Verkar gå inflation i att nyttja inarbetade titel-namn för att sälja något helt annat. Säkert bra idé försäljningsmässigt för både spel och bok. Kan tänka mig att det blir bra film också. Men som spel verkar det enahanda det som kommit fram. Ännu en sho... 28/07 Hmm smaken är som baken. Dead Rising + Left 4 Dead + Öppen värld = Mecka (Dead Island) 28/07 Jaså? för båda var bra spel. Allvarligt, vad är detta med att man inte får göra mer än ett spel per genre? Självklart kommer det konkurrenter och det är bra, för då tvingas dom kämpa för att höja sitts spels kvalitét och stå ut bland mängden. Vilket mär... 28/07 Trailern var bra, men övervåldet är bara onödigt... 28/07 asså okej.. dom lyckades med en trailer..sen då? Dead Rising + Left 4 Dead = Dead Island.. slutar inte bra 27/07 Tlevligt. 27/07
Skicka en rättelse