I samband med släppet av DLC-paketet Legacy försvann DA II från Steam.

Nu är nya #Dragon Age II-DLC:t Legacy ute för allmänt bruk, och i samband med detta försvann spelet helt och hållet från Steam. Eftersom Legacy endast släpps från ingame-butiken kan det hända att det bryter mot #EA:s avtal med Steam, vilket skulle kunna härledas till diskussionen kring #Crysis 2, efter att just Crysis 2 försvunnit från Steam.

Styrker måhända det här rykten om att #Battlefield 3 inte kommer släppas via Steam?

Nåväl, Legacy kostar 800 BioWare-poäng via ingame-butiken till Windows, och erbjuder flera nya områden att utforska, en inblick i Hawkes förflutna och lite nya prylar att plocka på sig.

[video=9230]

Tycker faktiskt om Steam, och vill man bli bannad genom att fuska så är det väl upp till var och en, för det är egentligen vad man gör om man blir bannad anser jag, eller missköter sig riktigt rejält. Sedan tror jag personligen att folk som blir av med... 28/07 Sluta! Jag köper också musik i fysisk form :´( Man får väl hoppas att ens samling är tillräckligt stor för att man inte ska behöva köpa ny musik när den dagen kommer :P 28/07 Det är bara en tidsfråga. Precis som vinylskivor, rullband och kassettband förpassas det till utkanten. Själv insåg jag häromdagen hur gammalmodig jag är som botaniserade i min musik-CD-hylla. ;) 28/07 Samma här. Dock har jag som max ~880kb/s. De enda spel jag skaffar till steam är de som kräver tjänsten samt ett fåtal från rea-erbjudanden. Jag vill inte ha tjänster som origin eller steam över huvudtaget, men så småningom säljs väl inte spel i fysisk... 28/07 Hade gärna sett att Origin fungerade innan dom börjar tvinga på oss det för sina spel. Det krashar då och fryser hela tiden för mig. 28/07 Visst, det finsn fördelar med att samla allt på ett ställe men också klara nackdelar. Som t.ex. att om du blir bannad, elelr någon snor ditt konto, så förlorar du alla spel, du måste ha Steam på alla datorer du vill spela på och låsa alla spel till Stea... 28/07 Nu har jag i och för sig inte använt mig av något annan tjänst än Steam. Men det jag gillar är att man kan smidigt tanka ner spelen efter datorbyte. Det som är mindre bra är prisen och jag får även väldigt låga hastigheter på spel som inte är nya. Tanka... 28/07 Det är bara Valves egna spel som är exklusiva på Steam. Det går att köpa Steamworksspel på andra digitala download-ställen. Som jag fattar Origin så kommer de att öppna för andra också längre fram så det inte bara blir EA. Personligen köper jag där det... 28/07 Problemet är väl bara att många spel blir antingen Steam eller Origin exklusivt, Mao så blir det ingen konkurrens för det... 28/07 Blir nästan lite förbannad när jag läser att fler speltitlar inte släpps via steam. Vill ha en och samlad tjänst med mina spel digitalt, inte flera. Gillar steams koncept så kommer fortsätta med detta, speciellt nu när man har samlat på sig rejält med... 28/07
Skicka en rättelse