#Duke Nukem Forever var en het potatis. Somliga menade på att den var överkokt, medan andra menade på att den inte var färdig. Eller att det var en gryta med potatisar där alla hade olika kvalité. En fjärde grupp tyckte det var trevligt med lite hjärndöd action, just for the heck of it. Däremot klagade många på att det endast gick att ha två vapen samtidigt, något som #Gearbox Software ämnar rätta till med en uppdatering inom kort. Endast till Windows, är budet än så länge.

– Utvecklingsteamet har arbetat hårt med att ta till sig av all feedback här och på andra ställen, med uppdateringar baserade på feedbacken på väg till alla tre format. Bland förändringarna som är på väg till PC syns ett nytt utökat inventarie-system som låter dig bära fyra vapen i enspelarkampanjen, Valve Anti-Cheat System (VAC)-stöd, push-to-talk röstchatt, möjligheten att ställa in FOV och andra fixar och förbättringar som fortfarande testas. Vi delar med oss om mer uppdateringsdetaljer, vilket även inbegriper de som är på väg till Playstation 3 och Xbox 360, när de färdigställs. Tack än en gång för ert stöd!, säger Chris Faylor på Gearbox-forumet

Hur upplever du själv DNF numer. Spelar du det fortfarande eller ligger det och vilar i ett hörn i bokhyllan – i sisådär ett och ett halvt decennium?