Spana in raiden/flashpointen Esseles med utvecklarsnack i bakgrunden. Över 13 minuter gameplay. Missa inte!

#Star Wars: The Old Republic är fyllt med ljussablar, ljussablar, hela vägen ljussablar och mycket av detta går att spana in på den färska rullen i vårt arkiv. Det är en utvecklargenomgång av flashpointen/raiden Esseles där du under lite mer än 13 minuter får spana in såväl hur storyn utspelas, som hur en grupp spelare kan tänka för att klara sig.

[video=9325]

Har du missat samlarutgåvan, att det släpps i år eller kanske att #Bioware gärna vill ha decennier av The Old Republic? No more, no more.

Är vi inte i 2011? Animationer och gameplay borde se bättre ut, tycker jag. 01/08 Kan förstå att det se tråkit och det gör det alla dom filmer man får från dom. har själv sätt filmer/ingame av beta spelare och det serut bra jävlit bra englit mig, och till alla woware såg Rfc intresant ut ? repsenterar det hela spelet ? kan skriva myc... 01/08 Otroligt dåliga animationer + tecknat + urgammalt och fånigt stridssystem = Nej tack. 01/08 @Gents|VonAberg Visst tog det ett tag att frächa upp. Men det går inte att släppa samma gamla smrörja som funka för 8 år sen pånytt nu. De måste leverera på samma / högre nivå om de ska klara att konkurera. Annars blire som det är nu, alla tycker det... 01/08 Jag är ledsen men det ser nästan precis lika dant ut bara att dom har ändrat animationerna så att dom ser bättre ut vilket inte dom gjort genom grafiken blivit bättre...bara kodat det bättre. samma grafik i princip som det varit dom senaste 6 åren. 01/08 Skriver ytterst sällan här på FZ men var tvungen att slänga in ett öre i diskussionen. Jag kan varken säga bu eller bä med detta spel då jag och ingen har testat den färdiga produkten. (vilket vi alla vet inte nödvändigtvis är den vid release i MMO värl... 31/07 Folk verkar ha höga förväntningar på detta :) Med tanke på hur mycket negativ kritik som framförs. Klart det liknar WoW:s gameplay, blir nog svårt att göra så mycket annorlunda om man riktar sig till den breda massan. Visst finns förbättringsmöjligheter... 31/07 Har knappt sett några filmer från spelet och denna film var ungefär vad jag hade förväntat mig av spelet, ser mysigt ut tycker jag. Ser fram emot att spela det med polarna. Bioware ligger mig inte precis varmt om hjärtat så förväntar mig inget spektakul... 31/07 Jag råkar ju dock ha lite mer att gå på än bara det lilla man "sett". Jag har cirka 40h spelat och det är den erfarenheten jag klanakr på spelet med. Jag säger inte att det är samma princip av combat som wow. Men den känns bara fel och dålig, den lyckas... 31/07 Som flera påpekar är ju animationerna ett skämt...för att inte tala om specialeffekterna på te.x 'skills' och dylikt. Är detta verkligen 2011? 31/07
Skicka en rättelse