Blizzard nickar och konstaterar att nästa storslagna actionrollspel inte kommer gå att spela utan internetuppkoppling tillgänglig.

Imorse släppte NDA:t på #Blizzards julievent om #Diablo 3, där vi nyss kunde meddela att du kommer kunna köpa och sälja prylar för riktiga pengar. Något mer som bekräftades var att det krävs konstant uppkoppling för att kunna lira, vilket kanske är lite extra intressant tack vare den pågående DRM-kontroversen i och med #Ubisoft.

Nej, inga mer skogslan med levande ljus, Diablo-spelande och mys tills solen går ner/upp.

Fast å andra sidan är det inte oväntat för fem öre, med tanke på Battle.net 2.0, där bland annat förra årets #Starcraft II: Wings of Liberty följde samma öde.

MM SWTOR är ett renodlat MMO spel vilket diablo3 inte är så där är det naturligt att va online hela tiden och så gillar jag inte heller blizzard styrda AH där man kan köpa prylar för riktiga pengar, bara för att jag har ett kreditkort så skall jag inte... 15/08 Företagen gör allt för att slippa piratkopiering, vilket man förstår. Detta är en bra lösning men jag tycker synd om minoriteterna som drabbas här på forumet. 04/08 Sen Wow kom har Blizzard gått ner sej och bara handlat om pengar inte kvalite synd när man själv är en gammal Diablo fan och verkligen såg fram emot hardcore Att dom vågar göra så här händer bara när dom blir för stora och vågar bli mer greedy när fokus... 04/08 Det känns som att han inte är medveten om att förut så fanns det spel som inte krävde ständig internet uppkoppling men man kunde ändå spela tillsammans med kompisar. 03/08 Trist! Hade verkligen sett fram emot spelet. Bara fortsätta nöta D2 03/08 Så du har andra definitioner på offline-spel och singleplayer ? 02/08 Återigen så missar du både nyckelord och budskap. Ifall din agenda är att försöka plocka poäng genom att medvetet misstolka mina inlägg så ser jag inte riktigt värdet av att fortsätta den här diskussionen. Du drar ner det på en väldigt låg nivå. 02/08 Förutom att i det här fallet exkluderar den ena den andra. I check with him to be absolutely sure: there’s no way to play without being online? “There’s no offline play, you have to be connected to the internet.” (http://www.pcgamer.com/2011/08/01/diabl... 02/08 Därför att i ett offline-spel så kan du inte spela med någon annan än dig själv, likt singleplayer. Vilket i sammanhanget gör de till synonymer. Ifall du vill ha en närmare definition på ordet "synonym" så hänvisar jag dig hit: http://sv.wikipedia.org/w... 02/08 Illa. Tänkte köpa. Får nog tanka istället. Piratscenen brukar lösa sånt där skit... 02/08
Skicka en rättelse