Spana in närmare sju och en halv minuter med de fem olika klasserna och se nya förmågor, områden och prylar. Även i bildform.

#Diablo III-betan lär gå av stapeln inom en icke avlägsen framtid, och en läcker film fylld till bredden med gameplay från nämnda företeelse har dykt in i vårt arkiv. Det handlar om de fem olika klasserna som på olika sätt gör livet surt för allsköns tomtar, troll och sattyg. Tydligen bjuder detta på ej tidigare uppvisade områden, förmågor och fiender. Håll till godo.

[video=9349]

Du har väl inte missat att Diablo III låter dig köpa och sälja prylar för riktiga pengar, att du inte kan lira utan uppkoppling eller mer information om den stundande betan?

För än mer godsaker kan du vänta dig en förhandstitt på FZ inom kort. Efter filmen kan du alltid spana in vårt bildarkiv som fyllts på, det också.

Jag tror faktiskt man kan tröttna fort på allt springande o fightande.. 05/08 Köpa och sälja saker för riktiga pengar förstår ju spelet helt och hållet.. 04/08 Play both <3 03/08 Keffa jävla cartoon-grafik!! Vad hände med mitt Diablo 3? ;_; 03/08 Var ett fan av Diablo 1, men fastnade aldrig för Diablo 2. Detta ser ut att kunna bli något för mig förstås. :) Har svårt att bestämma mig över Monk eller Magiker... Hm... 03/08 Jag måste säga att detta spel ser sjukt trist ut. Det är ju bara ett evigt j**la musklickande som följs av fyrverkerier och glitter. Varför envisas alla speltillverkare med dessa fula fyrverkerier i alla fantasyspel så fort man slår på någonting?! Grafi... 03/08 Endast 4 players per server? :O Sist jag läste så var det 16. Illa illa. :/ 03/08 Det är jävligt synd att Blizzard inte vågar innovera längre och bara slänger på ny grafik på gammalt gameplay. Den senaste gången dom vågade ändra på en franchise är ju fan i WC3... 8 år sen -.- 03/08 Jag är inte den som är den men alltså grafiken :( seriöst....2011 jag förstår att helheten med musik och story osv kommer spela stor roll men gubbarna är ju pixelkantiga (kolla på dem så ser man alla pixlar, det är liksom inte rundat på axlar osv). USCH... 03/08 Tror spelet kommer bli rätt kul att lira och väntat på det nu ett bra tag som alla andra, men det är som Cane sade som får mig att tvivla, rätt tunga grejjer som inte alltid är bra för denna typen av spel med inga skillpoints samt IRL cash AH är det som... 03/08
Skicka en rättelse