I mitten av september kan du vänta dig en samlingsbox med omtyckta tillägget Undead Nightmare såväl som grundliret.

Det mäkta omtyckta #Red Dead Redemption och dess läckra tillägg #Red Dead Redemption: Undead Nightmare väntas ut i en Game of the Year-utgåva i mitten av september, röjer brittiska filmklassificeringsorganisationen BBFC. Exakt när det släpps hos oss är oklart, men då BBFC pekar på ett 16 september-släpp skulle vi bli förvånade om det dröjer särskilt mycket längre för det att komma hit.

Huruvida resterande DLC-tillägg i form av flerspelarkaraktärer och uppdrag även ingår är något oklart i skrivande stund.

När vi testade spelet i maj förra året diggade vi det skarpt och dess expansion/DLC Undead Nightmare likaså.

Ingen PC version? Själv tyckte jag inte om spelet innan min andra PS3 gick sönder men vore ju trevligt för de som är intresserade och inte vill köpa undermåliga produkter som X-box 360 och PS3 (av de 3 st -Xbox 360 ägarna jag känner väl, har alla fått... 03/08 jag visste att Undead Nightmare hade kommit till xbox men inte att orginalet hade det... Men visst, förlåt att jag inte visste mer. 03/08 RDR till PC tack. Trist att de bara valde göra LA Noire till PC, är betydligt mer intresserad av RDR. 03/08 Tack! Vädjade just för RDR till PC och att de skulle släppa nästa GTA till PC snabbare än GTA IV, det där halvåret tog nästan död på mig. :D 03/08 That Nej men Rockstar spel fungerar väldigt bra på konsol och har sköna kontroller tycker jag, tyvärr har jag tröttnat på att spela på konsol, så en pc version vore riktigt skönt. Kom igen nu Rockstar!! Får LA Noire en pc version så borde RDR får det 02/08 Done! 02/08 Ni som vill ha till PC, gör som jag och skriv en vädjan på: http://www.rockstargames.com/#/?lb=/mouthoff 02/08 Du ser dum ut eftersom du inte visste att det fanns på Xbox och nu försöker få det att verka som att du visste det men tycker att det bara ska finnas på PS3 av någon märklig anledning, vilket gör det ännu mer efterblivet ? :S 02/08 Men varför skulle jag se lite dum ut bara för att jag tkr det ska vara ps3 only? Skit samma om 360 versionen är bättre! 02/08 Det är fakta http://www.lensoftruth.com/head2head-red-dead-redemption/ 360 versionen ser mycket bättre ut på alla sätt. Högre upplösning, bättre miljöer, fler polygoner, bättre texturer. Sen om du är en blind fanboy som älskar allt med en Sony logo på... 02/08
Skicka en rättelse