Redan släppt via Xbox Live Arcade, snart får också Playstation 3-lirarna ta del av tokröjet.

Playstation Network-debuten för #Warhammer 40,000: Kill Team har nu fastställts till den 10 augusti, och prislappen blir åtta euro (motsvarande cirka 70 kronor). Den redan släppta Xbox Live Arcade-versionen har fått ett ganska ljummet mottagande och utvecklarstudion #THQ Digital Warrington har lagts ner av utgivaren #THQ.

Huruvida det beror på spelets kvalitéer eller ej kan vi bara sia om, men klart är i alla fall att Warhammer 40,000: Kill Team bjuder på mer röj än de flesta andra spel i actiongenren. Spana in lanseringstrailern för Playstation Network-versionen nedan.

[video=9356]

Köpte det först idag, lite laggig kommentar. :-) 70 pix för detta är verkligen ett fynd .... för mig. Jag inser att det är ett speciellt spel. Gillar man W40k-settingen är detta lätt en 4/5 men om man inte känner till världen eller alternativt att man... 20/08 like always, bend over and say thank you good sir may i have another one? som pc spelar gör jag vad jag kan köper ett par spel i månaden, mer kan jag inte göra...men men det här var ju åtminstone inte en grade AAA tite. 04/08 Kört det på Xboxen. Skitkul spel och lätt värt 70-80kr. Tror det ljumna mottagandet är bristen på reklam. Visste inte att det var på gång förrens dagen det släpptes och jag är ändå spel- och 40k-fan. Synd att de lade ner studion. Lite dlc med nya spelba... 04/08 Ser ut att vara co-op, stämmer det? 04/08 Tyckte spelet var helt ok och underhållande. Det som jag störde mig lite på var hur sjukt lätt det var att spela igenom på normal. Om du inte toksuger på spel så är ett tips att inte börja på normal då man bara springer igenom spelet utan problem annars... 04/08 Jaså? ;) 03/08 Njää det var ingen höjdare imo, demot lämnade mersmak, så jag köpte det på XBLA, tyvärr så har det inte mer att bjuda på än det man får känna på i demot, bara ett par vapen per gubbe, inga nya skills eller så, inget som helst replay value då alla klasse... 03/08 Finns ute på US PSN, jävligt underhållande spel! :) Du vet nog inte vad mjölkning betyder. 03/08 Så det var det THQ menade mer fler "awesome" 40k spel. Mjölkning! 03/08
Skicka en rättelse