Starter Edition låter dig smaka på delar av Blizzards strategibest utan kostnad, både ensam och över nätet.

#Blizzard har ersatt den gamla trial-versionen av #Starcraft II: Wings of Liberty mot en ny variant vid namn Starter Edition. Denna version låter dig smaka på delar av spelet gratis och utan tidsbegränsning.

I gratisversionen ingår spelets tre första kampanjuppdrag (samt ett fjärde, där du får välja mellan flera tillgängliga), ett par challenge-uppdrag, ett gäng multiplayerbanor med mera. Begränsningar finns förstås också, exempelvis att du enbart kan lira som Terran-rasen och att matchmaking för versus och co-op inte är tillgängligt. För att kunna spela krävs ett Battle.net-konto (skaffas gratis här) och internetuppkoppling.

nice =) synd att det fortfarande inte finns möjlighet att kolla på replays tillsammans med andra. Även om 2 spelare försöker synca över tex skype, så blir det osyncat igen efter en stund. 25/08 Om du har installerat spelet korrekt så ska du ange din Battle.net konto (email address) och lösenord det första det gör efter du startat spelet. 06/08 Låter bra, för Blizzard iallafall. Köpte spelet men föll aldrig in i smaken (dvs att mina stats blir aldrig bra i dessa genrer). Detta är väl bra för att recruita vänner iallafall. 05/08 Får det fan inte att funka, har installerat det och uppdaterat men hur i helvete loggar man in i spelet? Det finns bara en ruta för username och new user, ? Guest funkar ju inte heller då den babblar om nåt offline authorization och jag har ett battle... 05/08 Ett litet tips för er som inte vill ladda hem alla 19 patchar så går det att ladda ner den fulla patchen direkt från Blizzard's hemsida här: http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=48585 04/08 Ja, det tog sin lilla tid... Först ladda hem 7 gb, sen installera (vilket slutade på 12 gb). Och sen uppdatera 19 ggr... Tog det lång tid - ja. Var det värt det - nej Efter att ha spelat igenom de SP banor som det bjöds på säger jag "nej tack" och tar... 04/08 Du har helt rätt med att språk utvecklas, men ibland kan det vara bra/intressant att veta vart ord kommer ifrån. Just den här frågan vad det var för skillnad mellan gratis och kostnadsfri intresserade mig för en sekund eller så - därför tog jag "hjälp"... 04/08 Går det fruktansvärt långsamt att dra ner det eller är det bara jag? Edit: Stängde av Peer-to-peer så gick det mycket mycket snabbare. 04/08 Nu har ju ordet flera betydelser var av vissa är modernare än andra. Var av en är "utan kostnad eller avgiftsfritt" och en mer arkaisk version är "av nåd". Finns fler också. Så i detta fall är ju detta båda gratis och inte om vi ska fåna oss med ordets... 04/08 Fick en tysk version via er länk, FZ. Tror jag ska trycka på "Aggrechen" och tanka hem en ny. Kan bli svårt att förstå vad hon säger i längden. Mein Deutsch ist nicht so gut. 04/08
Skicka en rättelse