Fullmatad femminuters-trailer förklarar att du kan spela Deus Ex: Human Revolution i stort sett hur du vill, och åskådliggör flera lösningar på samma problem.

I #Eidos Montreals hejdlöst efterlängtade #Deus Ex: Human Revolution är ett av ledorden frihet, och det återspeglas tydligt i den senaste trailern från det lovande actionspelet. Med olika färdigheter som bland annat hacking, vapen, smyg och prat säkerställs att det alltid finns flera lösningar på ett givet problem.

[video=9365]

Nu är det bara tre veckor kvar till släpp för detta pc-, Xbox 360- och Playstation 3-spel. Läs FZ-förtitten en gång till medan du väntar.

Efter mycket om och men så syndade jag igår, jag tankade hem leaken för att testa om det var en billig skitkonsolport eller om det var ett bra spel.. Det räckte med ca 5min för att få mig att avinstallera och förbeställa på STEAM. Detta kommer bli ett... 07/08 Undrar hur många DLC de har planerat? 05/08 Om det kommer ett demo så är det intressant, annars blir det i en rea-back i framtiden. Det enda imponerande jag har sett hittills är deras 3D animerade trailers. 05/08 FZ kommer att recensera Deus Ex: HR. Dock inte på någon av utgivaren ordnad recensionssession, som det ser ut nu i alla fall. Vi har heller inte fått någon recensionskod skickad till oss i dagsläget. Jag vet inte vad det är för krav som har ställts, men... 05/08 Hittils verkar det ju bra , återstår att se att alla configmöjligheter finns för PC ägare samt att man slipper extrema buggar. Älskar att smyga runt och plocka fiender och detta bådar ju gott. 05/08 Så länge det som gjorde Deus Ex till vad det är fortfarande finns kvar. Dvs en riktigt sick story och bra design. Att konversationer ser stela ut gör mig inte så mycket, och man får väl hoppas att det hade med prioriteringar att göra. 05/08 Intressant från GR, blev ännu mer nyfiken på vad spelet kommer få av FZ nu ;) Och vill helt klart veta vad som gjorde att GR inte gick med på det! 05/08 Oj, det ser ju faktiskt riktigt bra ut! Inte kollat så värst mycket på spelet, men trodde inte jag skulle bli imponerad. :) 05/08 Spelat lite på leaken och det bådar gott. Gillar utseendet enormt, men saknar även JC Denton m.f.l.... serien ändras sig hela tiden i alla fall till skillnad från andra. 04/08 @Speurk Det känns som om det kan ha att göra med utpressning från Square Enix's sida. :-( 04/08
Skicka en rättelse