Testa den parkour-smittade lagpangaren utan kostnad.

Steam erbjuder dig som ännu inte köpt upp dig på #Brink att bekanta dig med #Splash Damages kvartalsgamla lagshooter utan kostnad. Fram till klockan 22 svensk tid på söndag är spelet fritt tillgängligt. Om du blir frälst finns spelet att köpa för 25 euro, vilket är halva ordinarie Steam-pris.

[video=6996]

Mer Steam-reor: Quakecon-mässan pågår för fullt i Dallas och i samband med detta säljs en hel drös spel med kopplingar till #Id Software (och utgivaren #Bethesda). Ett paket med 15 Doom- och Quake-titlar blir ditt för 30 euro, eller varför inte slå till på Quakecon-paketet med 34 spel för 70 euro? Du får bland annat #Fallout 3, Elder Scrolls 3 och 4, #Commander Keen, #Return to Castle Wolfenstein, ett lass Quake, ett lass Doom och Brink.

Tack till Arkayen, condor299 för detta #nyhetstips!
Trodde innan att spelet centralt skulle innehålla mkt springande & hoppande (Parkour), men man var förvånansvärt långsam!? Ett level system & gott om möjligheter att kosmetiskt förändra sin karaktär & vapen var väll det bästa med det, men det blir inget... 07/08 Efter att ha spelat rätt frekvent över helgen.. tycker jag spelet är riktigt undermåligt. Lamt helt enkelt.. ush 07/08 Instämmer med många här... "Brink" lockar med sin fina presentation och "vackra" menyer, dessutom finns det många vapen att tillgå, men dessa måste låsas upp på olika sätt. Karaktärs-"modelleringen" är det många som klagat på och tillför inget av värde.... 06/08 Vilken tur det var gratis för hade jag köpt det så hade jag aldrig fått pengarna tillbaka. 06/08 652 spänn för 34 spel? Givet då de spelen jag ville ha steg över den summan och då var jag inte ens halvvägs genom listan. Sen fick jag visserligen Brink på köpet, men om det är bra eller inte vet jag inte. Var inte därför jag köpte packet. 05/08 konstigt nog laddas det här ner 3 gånger så fort från washington dc än steams svenska server 05/08 Jag tror de flesta har samma problem som du har. Två saker ställer till det... dels att man tål så mycket som man gör, det tar en bra stund att skjuta ner någon. Det andra är att man måste skjuta väldigt korta salvor för att träffa något vilket även för... 05/08 Inhandlade inte detta vid release, provade free weekened igår natt med ett par bekanta, måste säga även jag, att det är verkligen inget bra spel. Blir inget inköp. Sättet man springer på, wtf? 05/08 Imo, riktigt dåligt. 05/08 wut teh 1337zorz ftW? 05/08
Skicka en rättelse