Stallones trasiga krigare packar överlevnadskitet och röjer upp bland fienderna nästa år.

Åttiotalets stora actionsnackis var filmerna om John Rambo, en Vietnamveteran vars problem att återvända till samhället resulterat i fyra filmer av allt våldsammare karaktär. Under nästa år får vi åter stifta bekantskap med Stallones tystlåtne gröna basker-krigare i form av ett spel, uppger MCV.

Den ännu namnlösa titeln (vi kallar den #Rambo så länge) beskrivs som ett storskaligt projekt som släpps till Windows, 360 och PS3. Skitig atmosfär och gasen i botten-action utlovas, men utöver det har vi få detaljer om spelet. Vågar vi hoppas på sprängpilar och en kniv som fixar allt från trädfällning till fiske och fondue-aftnar?

http://www.facebook.com/RamboTheVideoGame Hoppas dom släpper lite screenshots och nån trailer snart, dom verkar ha jobbat med spelet rätt länge, och säger själva att det här ska bli deras genombrott på PS3 och 360, så då borde de ju vilja satsa lite res... 06/07 Jag gillar filmen First Blood. Tycker den är bra. Kanske Stallones bästa film? (Rocky är också en klassiker) 08/08 Har inte läst novellen så jag har ingen åsikt kring slutet i den, men personligen tycker jag att det hade varit ett lämpligt slut om han skjutit sig själv, med eller utan rant. 07/08 Sa du tycker inte novellens slut ar bra heller? Han begar inte sjalvmord i novellen. I ovrigt sa ar filmens slut mycket battre. Stallones angest rant om krigets fasor ar ju klassiskt. 07/08 Fy fan vad mäktigt! En dröm går i uppfyllelse. 07/08 Hmmm... storproduktion? Det lär väl gå samma utveckling som MW där man sitter 2/3-delar av tiden och tittar på cut scenes med quick time events och sporadiska slow motion scener där man faktiskt får slänga iväg en kula eller två. Hoppas gissningen är... 07/08 Ska Rambo se ut som Stallone i nyllet då ? Som en smält plastpåse som blivit svullen. 06/08 Min vän "Hasse" är inte här så jag får säga det han hade sagt: "Mänskligheten har redan förstört Rambo! TRE GÅNGER!" 05/08 Känner på mig att det blir ett generiskt konsoll-FPS (tryck x för att mounta .50cal och mova ner horder av fiender som alla tappar sina hattar). Ett bra Rambo-spel skulle vara att få det att likna Farcry 3 (med vissa konsolldetaljer borttagna) och sen... 05/08 Låter som ett rambospel, men istället för öppen värld tror jag att linjärt liksom Uncharted-stil passar bättre. 05/08
Skicka en rättelse