Första utvecklardagboken går igenom seriens grunder, visar upp gameplay och förklarar målsättningen att gå tillbaka till det första Stronghold.

Med det kommande #Stronghold 3 (kungen av "slottsbyggargenren" enligt utvecklarna själva) så är tanken att återvända till den typ av gameplay som gjorde ettan så populärt. Det handlar om att bygga slott, rusta arméer och ta hand om en medeltida ekonomi på bästa sätt.

Den första utvecklardagboken går igenom grunderna och matar oss med lite nytt gameplay.

[video=9372]

Stronghold 3 släpps under det första kvartalet nästa år, exklusivt för pc.

Vi kollar vad Yngwie har att säga om saken: https://www.youtube.com/embed/6anFblwb6dI Det verkar som om han gillar det med... 06/08 Oklart, men förhoppningsvis. :) 06/08 Fungerar disketterna fortfarande? :-o 06/08 Det ser väl okay ut,, men jag saknar verkligen spelet Castles som jag hade till min gamla Amiga 500. (hm,, tror jag kanske har det kvar om jag skulle leta i förrådet, nästan värt o kolla) :) 06/08 Han säger ju klart och tydligt i videon att de lärt sig av läxan från tvåan, nämligen inte att skriva 3D-motorn själva. Stronghold 3 använder sig mao av en 3D-motor från ett annat företag. Trinigy Vision Engine, är det svar jag får efter lagt ner 1min... 06/08 Detta kan verkligen bli något, ;) ;) ;) Älskade första spelet så detta blir kärlek! 05/08 Det är helt klart otroligt fult. Fast det betyder ju egentligen ingenting, det är ju inte den typ av spel som bygger på bra grafik. 05/08 Är det bara jag som tycker att det grafik och animationsmässigt ser fem år gammalt ut? Att skriva sin egen 3D-motor som de gjort den här gången (också) känns ju inte så lyckat om du inte har sjukt duktiga motorprogrammerare (vilket de aldrig verkat ha).... 05/08 Verkar ju sjukt bra. Måste spana vidare på detta! 05/08 Det är bra att de återgår mer till det som gjorde ettan och crusader så mycket bättre än sketna tvåan. Ser verkligen fram emot det här spelet :D Har ni nån källa på att release har ändrats till Q1 2012? Enda jag hittar säger fortfarande september och... 05/08
Skicka en rättelse