Utvecklarna filmar sin inspirationsresa till de riktiga alperna, visar upp resultatet i spelet.

För att kunna fånga den speciella naturen i Alperna åkte utvecklarna på en inspirationsresa till de mäktiga bergen i Schweiz och Italien. Resultatet blev en klart sevärd femminutersvideo som både bjuder på insikter från resan och en första inblick på hur den kommande Bernese Alps-banan ser ut i spelet.

[video=9376]

Extremt mycket arbete tycks läggas ner på att göra banan och dess miljöer så naturtrogna som möjligt. Enligt #Turn 10 är alperna en perfekt plats för bilkörning – vilken plats i världen skulle du helst se återskapad i ett racingspel?

Ja gud vad otäckt. Då lever man hellre med att spelen hackas som modern borefare på hackbox 360? 08/08 Nä det där låter ju inte som nå kul, ja har kört shift 2 men föll mig inte i smak. Tack för tipsen =) 08/08 Finns massor! Nu pratar jag såklart simulatorer, realism är ju såklart inte alltid synonymt med körglädje men ÄR man inbiten simulatorfantast är det bara att välja diciplin så finns det åtminståne något bra till pc. GTR spelen ska tydligen va riktigt... 08/08 Ja Instämmer, Dirt är ett suveränt Rally spel ett av de bästa och nu iomed 3an så blir Dirt om man äger alla 3 spelen den mest kompletta rally upplevelsen ja hittat. Min favorit är Dirt 2 =) 07/08 Dirt-serien har fantastiska miljöer att åka i. Rally i Croatien, Kina och överallt. Trailblazer-lopp, mer topspeed rally i Utah, Malaysia och runt hela världen. Både landbyggd och stad. Den känslan de skapat med både motljus och kraftiga skuggor från... 07/08 Är det så att det finns bilspel till pc som är i klass med forza? har letat som faan men inte hittat nått till pc som går att gämföra, snälla tipsa ( stort bilspelsfan) Nött igenom de flesta, Grandturismo , Sega GT , Forza & PGR serien. Gilla Volvos bil... 06/08 No G25/G27? No go. 06/08 ps3 och få konto hackat, nej tack. 06/08 xobx? nej tack 06/08 Jo jag menade just de ytor på banan där bilen får tvärstopp. Det dumma är ju att det räcker med att ett halvt däck snuddar i en sån yta så dör bilen halvt. :P Speciellt jobbigt då jag nästan bara spelar split-screen mode, för racet dör lite om en råkar... 05/08
Skicka en rättelse