Drakar, böcker och kartor. Låter det mustigt nog?

Igår röjde #Bethesda Softworks samlarutgåvan av #The Elder Scrolls V: Skyrim, som kommer nå butiker i Europa för runt 149 euro, vilket troligtvis blir runt 1500 kronor med våra mått mätt. Det som erbjuds är spelet (no shit, sherlock), samt en 12 tums drakstaty av världsförgöraren Alduin, en 200-sidors bok med konceptkonst samt en DVD med bakom kulisserna-godis från hela seriens skapelseprocesser.

Utlovat är även att utgåvan endast kommer vara extremt begränsad, vilken innebär att så fort den dyker upp i våra butiker får du vara snabb om du är sugen. Om det inte bara skulle vara ett marknadsföringstrick.

Sånt händer, helt enkelt.

Tack till marhed för detta #nyhetstips!
jag har beställt, men kommer nog förmodligen att avboka om det kommer en lite mindre variant att en collectors edition. har aldrig lagt ut mer än 6-700 för ett spel och tänker nog inte göra det heller, om det inte är extremt högt på min hypelista, som... 08/08 Tjaa, ok, "användbara" i det här fallet innebär inte "livsviktiga saker som man kan använda i vardagen", men night vision goggles och en radiostyrd bil med en spycam på tycker jag i så fall är bättre att få med för att man faktiskt kan göra mer än att... 08/08 Tycker att samlingsutgåvorna har ballat ur lite vad gäller pris och innehåll. Det lönar sig alltid att köpa standardutgåvan ändå, det enda man "missar" är oftast en plastleksak och en liten bok, eventuellt ett soundtrack också. Det enda som är tråkigt... 08/08 Jag måste bara ha det. Hur kan man förbuka det säkrast? 08/08 Vilka användbara saker är det? 08/08 drakstaty? Skräp som står och dammar? Samma sak? Bättre att få något som man faktiskt kan använda till något tycker jag. :\ Speciellt för de pengarna. Som Call of Duty-grejerna man har fått med i de sista spelen. 08/08 Spelet i sig är lockande, men inte den här påkostade "lyxversionen", speciellt inte som man kan köpa tre spel för priset av en C.E. 08/08 Instämmer. Någon måtta får det vara med utgifterna :) 07/08 Nej tack ! längtar efter spelet men det blir ingen samlarutgåva för min del. 07/08 Förstår inte riktigt gnället... är väl ingen som _måste_ köpa denna edition? 07/08
Skicka en rättelse