Fansen gör vad Nintendon't – njut av Harmony of a Hunter-plattan!

I helgen fyllde #Nintendos klassiska Metroid-serie 25 år. Det första spelet i serien, NES-titeln #Metroid, släpptes i Japan den sjätte augusti 1986. Eftersom företaget själva inte tycks ha några planer på att fira serien så tar fansen det hela i egna händer – njut av Harmony of a Hunter-plattan!

Metroid-fansen hos Shinesparkers har släppt ett gratis remix-album med 36 spår från de 12 spel som hittills släppts. Du får en försmak av vad som väntar (plus en underbar nostalgichock) av att spana in deras preview nedan.

Tystnaden kring Metroids 25 år kan jämföras med Zeldas 25-årsjubileum. Det firas med världsomspännande konserter, skivsläpp, gratisspel och en gyllene Wii-fjärr. Jag är inte bitter.

Jag tyckte inte den var jobbig alls, jag tyckte hennes monologer var intressanta och passar in på det lilla man fått veta tidigare om henne men jag kanske förväntade mig det så var nog ingen direkt besvikelse...eller så är jag bara en blind fan som skul... 09/08 Förutom Samus väldigt .... -_-... jobbiga sinnesstämning under spelet och den relativt sugiga background storyn och den tråkiga omgivningen så tycker jag också spelet var roligt, det visade Samus mer smidiga sida, jag tyckte också om de fantasifulla fie... 09/08 Jag förstår inte varför så många tyckte Metroid Other M floppade, jag tyckte det var riktigt bra men de tog alldeles för mycket fårn Metroid Fusion än Super Metroid vilket gjorde att spelet kändes mer mainstreamat än nichad som Super Metroid var till... 09/08 Tråk-Nintendo. Metroid är det bästa som kommit från dom. 08/08 Super metroid är enligt mig det bästa spelet på konsol nånsin, lirar det än idag och älskar att köra speedruns, vet att jag läste att metroid var före Mario och andra spel att göra speedruns till en sport. Ska se om jag hittar källa! Riktigt bra spel... 08/08 Grymt album! Melting Sun (Rundas Battle egentligen, min favoritlåt från MP3) är hur skön som helst. 08/08 Rockigt Super Metroid Medley på nästan 22 minuter. Det blir inte mer episkt än så här: http://www.youtube.com/watch?v=eylUix1yADQ 08/08 Om nån vill ha orginal soundtracken går det att fixa här! http://metroid.retropixel.net/mprime3/music/ 08/08 Ah, på så vis! Då håller jag med dig. Du får ursäkta, men en nackdel kanske med att skriva om spel hela dagarna (som jag gör) så tenderar man att bara se allt i termer av dollartecken till slut. :P 08/08 Har du nog rätt i men Metroid men det borde åtminstone förtjäna att nämnas tycker jag. Dock tycker jag det är fel att dra in Other M i det då t.ex Mario inte är fläkfri från dåliga spel heller bara det att ingen pekar finger på Mario för han är en sån... 08/08
Skicka en rättelse