Fyra spelare i co-op, helt nya karaktärer och valuta. Bland annat.

#Borderlands 2 innehåller co-op för fyra spelare, men de gamla karaktärerna är nu NPC:s och du har fyra nya spelbara att välja mellan. En av dem är Salvador, the Gunzerker, en stor, bufflig liten dvärg som är arg och kan dual-wielda alla vapen i spelet.

Handlingen ska förbättras genom dynamiska uppdrag, och berättelsen ska formas efter hur du närmar dig ditt mål. Även fiendernas intelligens ska förbättras avsevärt, och NPC-karaktärerna ska gå att konversera med på ett mer "interaktivt sätt". Den nya valutan heter Eridium och med den kan du förbättra dina vapen och fordon.

Alla vapen från föregångaren är borta till förmån för helt nya prylar. Mer om Borderlands 2 läser du i tillkännagivandet.

YES! har nästan 600h MP klockade.. och typ 15min sp :P 22 cappade chars (inkl moxis +1) och 2 pearlescent.. har nog sämst tur i världen :P MEN.. bara 1 Brick ;) 09/08 Yeeessss! Fasen vad gött! Längtar med stor spänning på detta. Älskade första spelet. Det klart bästa Co-Op spelet delat med Left 4 Dead 2 enligt min åsikt. Hoppas förbättringarna blir så bra som det låter :) 09/08 "En stor bufflig liten dvärg" Det måste vara det senaste inom nutida skäggiga RPG-dvärgar.. en så kallad "Modern Dwarfare"! 09/08 Längtar så ögonen trillar ut. Borderlands är det bästa jaag spelat i denna generationen 09/08 Om detta kommer till PC hoppas jag att det blir en bättre portning än ettan var. Vad jag tror om Borderlands 2: Nya områden med "nya" vapen, nya karaktärer utan personlighet och ännu sämre DLC. 08/08 Jag håller med att slutet kanske inte var så jäkla bra. Men tjacka ner: att det förstörde hela spelet? Hur blev allt det roliga plötsligt inte roligt? Du har liksom jäkligt konstig logik. Sen kom DLC och särskilt Knoxx gav en den vault man hade hoppats... 08/08 Stor i omkrets ;) 08/08 "En av dem är Salvador, the Gunzerker, en stor, bufflig liten dvärg", stor liten? 08/08 The cake is a lie. 08/08 SPOILER ALERT för er som inte lirat klart spelet! Tyckte att första spelet var kul, absolut(när man spelade med polare). Men slutet i första spelet var det sämsta slutet jag någonsin sätt i ett spel. Slutet förstörde allt. Under hela spelets gång så str... 08/08
Skicka en rättelse