#Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer är den spirituella uppföljaren till framgångsrika G1 Jockey- och Gallop Racer-serierna. Nu får du chansen att rida din häst genom en samling riktiga, världsbaserade race och njuta av den helt nya innovativa Kinect-styrningen med en bonus: simpla kontroller!

Allt du behöver göra för att bli en världsmästarryttare kan ses i trailern nedan. #Koei Tecmo meddelar att de använt den allra senaste rörelseteknologin för att verkligen fånga den unika känslan av hur det känns att vara en jockey.

Kommentarerna från FZ-communityn har inte låtit vänta på sig. "Det där såg ju bara sjukt ut... Helt fu***ed up", sade en tvivlare. "Jag ser en "Adult"-Mod innom snar framtid", kommenterade en annan och ryste. "Blir nog till att klara av Resident Evil 4 till Wii en gång till i framtiden sen", var ytterligare en logisk slutsats.

Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer släpps under hösten till Xbox 360, Wii och Playstation 3. Hur man ska kunna kontrollera spelet utan Kinect-kameran förtäljer inte den senaste trailern, räkna inte med att bizarro-FZ™ går till botten med mysteriet i en heltäckande recension. Ta det hela med en nypa salt, okej?

Nyheten stals av galoppexperten Simon – varken mer eller mindre.