Senaste filmen visar upp Spec Ops-läget i den efterlängtade actionfesten.

Co-op har fått ett rejält uppsving i actionspel de senaste åren och om inte samspelande i kampanjen erbjuds brukar brukar det finnas uppdragsbaserade möjlighet att panga med en vän. Så även i #Call of Duty: Modern Warfare 3 och i den senaste trailern visas Spec Ops-läget upp. Precis som tidigare i serien gäller det att överleva vågor av fiender med ökande svårighetsgrad och klippet visar både vilket typ av motstånd du kan förvänta dig och leksakerna du får försvara dig med.

[video=9441]

Vi såg spelet på försommarens E3-mässa och har även en dejt med det på nästa veckas Gamescom-mässa i Tyskland så förvänta dig ett färskt intryck inom kort.

Och CoD är inriktat mot åldersgruppen 12- då eller? ;P Nej, självklart inte. De är helt olika spel. Jag gillar CoDs snabba action och jag gillar Battlefields mer långsamma och taktiska gameplay. Jag förstår inte varför folk ska bråka om detta. 13/08 e fortfarande helt olika sorters kartor och klart att miljön runtom spelar roll vad det gäller spelkänslan, och inte just grafiken utan ytor osv, ne går inte jämföra hitboxes/aimen men gillar CoD's bra mycket mer 12/08 Mao, du uppskattar inte Battlefields öppna ytor. Det innebär inte att "känslan" är bättre eller sämre. Siktandet skiljer sig åt, ja, men de är fundamentalt olika system, vilket gör dem omöjliga att jämföra rakt av. CoD är enklare, utan tvekan. Lite som... 12/08 om du har spelat t.ex MW2 och BC2, så är det en jäkla skillnad på farten i spelen, BC2 känns som att det är inriktat på en åldersgrupp på 80+, det är den huvudsakliga skillnad vad jag tycker, sen är hitboxes/aimen över huvudtaget olik varandra, vilket... 12/08 Du pratar om känsla, men kan inte definiera det med annat än att du gillar mindre kartor? Om man nu inte har några argument, varför ger man sig då in i diskussioner? 12/08 som sagt, folk har olika spelstilar och olika smak, enligt mig har battlefield ingen som helst känsla, det är också 2 helt olika sorters spel vad gäller missions, vilket gör att CoD är mest ett run and gun game ja, gillar inte långdragna kartor där det... 12/08 Spelkänsla enligt dig är alltså fart och flyt? Battlefield har aldrig varit Run 'n' Gun och kommer förmodligen aldrig att vara det heller. Det går inte att jämföra spelkänsla mellan BF och CoD lika lite som det går att jämföra spelkänsla i hockey och... 12/08 Tycker det ser riktigt bra ut, o dom som säger att grafiken är en kopia på MW2 har nog knappt spelat MW2 över huvud taget, visst är det likt, men det är en rätt bra grafikskillnad. BF3 är ju definitivt snyggare grafikmässigt inget snack om saken, bara... 12/08 Fel av mig kanske att säga att det inte är samma genre. Men det har stora olikheter. Alla snackar om att CoD inte är teamplay och BF är det. Det är lika mycket tramsfolk på BF som på CoD. Folk som skiter i andra och gör sitt. Det spelar ingen roll vilke... 12/08 Ett nytt DLC till MW 2? 12/08
Skicka en rättelse