Testa livet som bilburen bovjägare, smakprovet släpps till PS3 och Xbox 360.

Tre veckor innan premiären för #Driver: San Francisco är #Ubisoft bussiga nog att bjuda på ett smakprov. Demoversionen, som kan hämtas till Xbox 360 nu och till PS3 inom kort (gissningsvis i kväll), innehåller tre uppdrag som bland annat ger en första inblick i spelets ganska udda sätt att växla mellan olika bilar.

[video=9368]

Demon finns dessvärre inte tillgänglig till Windows, så om du vill jaga bovar på pc får du ge dig till tåls till premiären den 1 september, då vi även publicerar vår recension. Håll ut!

Driver 1 var ju kanske det tuffaste spelet på Playstation 1 tiden, minns att jag hade förbaskat svårt bara att klara det första testet i parkeringsgaraget :P 11/08 Du har visst aldrig spelat något Driver-spel tidigare, för om du gjort det så hade du älskat att de övergivet försöken att kopiera GTA och att de återinfört känslan från de två första spelen. ...jag vet inte vad det var för spel du testade men detta spe... 11/08 Jo, det är ganska cool gungig känsla precis som amerkanare är med sina bladfjädringar. Midnight Club var det första spelet jag testade som hade samma känsla. Kan nog bli köp detta. Rätt mycket kul man kan ha med 200 uppdrag och byta bil sådär i rappet.... 11/08 fan vad tråkigt det här va. GTA IV har samma körkänsla om inte bättre och där kan man dessutom härja runt på andra sätt. Och vafan är det för skit med byta bil grejen?? Bra lösning... not 11/08 Spelade precis klart demoversionen. Jag älskar verkligen körkänslan. Det känns verkligen som att spela Driver 1 & 2 på nytt. Utvecklarna sade att de ville gå tillbaka till rötterna och få samma känsla som de hade i de första två delarna och det har de... 10/08 Det fanns redan vid 18-tiden när jag kollade. Men bandbredden vart max 700 kbit så det skulle ta hela kvällen. Det var så nedrans systemuppdatering också idag som alla skall ha ned oavsett de skall ha DSF eller inte. Startade nyss och nu blir det dubbla... 10/08 Fanns på PSN (svenskt konto) när jag kollade klockan 19.30 . 10/08 Japp där finns den sen igår med 3 olika spelsätt att testa på. 10/08 Första Driver var riktigt bra dock 10/08 Antagligen blir d som alla andra driver spel... helt off i grafik o allt... nä tacka vet jag GTA spelen... dont need anything else PC FTW!! Consol FTL!!! Peace Out 10/08
Skicka en rättelse