Bli din egen Kim Jong-il redan idag! Hurra för censur!

Bananrepublikssimulatorn #Tropico 4 släpps som bekant i slutet av månaden till pc och Xbox 360, och nu kan du testa ett pc-demo av spelet. Demo-versionen innehåller fyra övningsuppdrag och en nivå från den egentliga huvudkampanjen.

I Tropico spelar man som diktator med siktet inställt att förvandla sin sömniga lilla bananrepublik till en ekonomisk kraft att räkna med. Är du en snäll eller elak ledare?

Går det att ändra installationsdisk? Min C-disk är nästan full men jag kan inte välja någon annan att installera det på :S 11/08 Verkar spännande, men varför har ni inte den i ert filarkiv? En torrent skulle sitta fint ;) 11/08 Måste säga att jag har missat Tropico serien helt och hållet så jag drog ner demot på Steam och satte mig och testa. Måste säga att det var barnsligt roligt så detta blir garanterat ett köp när det kommer. Kanske fixar trean om jag inte orkar vänta i... 11/08 Trean var ju katastrof i jämförelse med 1 och 2, men dom första var fantastiska spel, världsherravälde here I come! 11/08 Ona da island, ina da sun. Booomschakalak! Trean var kul, hade dock inte tid att sätta in mig i det så mkt. Får ge denna en ordentlig chans istället då. :) 11/08 Härligt. Kommer att bli ett köp om det inte har misslyckets helt. Edit: eller kanske väntar tills det kommer på rea... hm. Beror på... 11/08 Tyvärr verkar de ha lagt mer tyngd på facebook integrering än att göra en värdig uppföljare. Lär väl dras med samma tråkigheter som Tropico 3 där den största är att random map generatorn suger balle och gör spelet kortlivat. :/ Tropico 3.2 11/08 Precis, några nya funktioner och UI ändringar gör inte ett nytt spel. Det är Tropico 3 med facelift. 11/08 Fyran verkar mer vara av karaktären expansion till trean än ett nytt spel. Det är väl snarare så att man vill ta fullpris för sagda expansion som motiverar sifferbytet. 11/08 skall göra prisis som jag gorde i 3an leva på att sälja rom till ryssarna ;) 11/08
Skicka en rättelse