Mannen bakom klassiska filmer som Alien och Blade Runner, Ridley Scott, kommer att producera material för #Activisions kommande Call of Duty: Elite-tjänst. Andra involverade är bland annat Arrested Development-herrarna Will Arnett, Jason Bateman och Ben Silverman och Tony Scott.

Det är "exklusivt episodisk underhållning bara för Call of Duty-communityn", sade Activision-chefen Eric Hirshberg enligt USA Today.

– Precis som någon annan passion folk spenderar mycket tid med så delar Call of Duty-spelarna ett gemensamt språk och en gemensam upplevelse, och vi tror att vi kan skapa underhållningsmaterial som de kommer att älska och prata om och dela med sig av, säger Eric Hirshberg.

FZ är lite osäkra på vad det är för "gemensamt språk" CoD-älskare delar, men vi misstänker att det rör sig om grova svordomar i olika tonarter. Det är i dagsläget lite oklart om det här materialet kommer att erbjudas alla Elite-användare, eller om det bara är till för de som betalar för tjänsten.

Om du bott på en parkeringsplats med häst och vagn det senaste halvåret så har du säkert missat vad Call of Duty: Elite är för något. I sådana fall kan du läsa FZ:s excellenta "så funkar det"-nyhet, så är du strax med i matchen igen.