En knapp månads extra väntetid för Ubisofts arkadracer.

Inte nog med att Windows-spelare blev utan gårdagens demoversion av #Driver: San Francisco, de får även vänta en månad extra på att spelet släpps. Pc-versionen har försenats och nytt releasedatum är satt till den 29 september i Skandinavien, säger företagets talesperson Morten Vejsholt Normann till FZ. Vad som orsakat förseningen har vi inga uppgifter om.

Åtskilliga av senare års pc-spel från #Ubisoft har fått senare releasedatum än konsolversioner, bland annat #Assassin's Creed: Brotherhood och #Prince of Persia: The Forgotten Sands.

Driver: San Francisco släpps till PS3, Xbox 360 och Wii den 1 september, och Windows-versionen landar alltså fyra veckor senare. FZ recenserar den tidigaste versionen på releasedagen.

Ptja, finns inget i spelet som får mig att vilja utforska det, det känns slentrianmässigt, helkass demoleringsfysik, ointressanta miljöer, helknäppt det här med att byta bil, vad tänkte utvecklarna här? O så deras förbannade DRM... (pc) Nu ska jag ju... 21/08 Ni med konsol, varför tycker ni spelet suger apa? 19/08 Givetvis är det försenat, det förutsätter jag att spel är nowadays, dessutom suger spelet rätt hårt, provade dock 360 versionen... pcn är väl precis samma sak, varför skulle de ödsla tid och pengar på det? 14/08 Tur jag inte tänkte köpa det till PC då, om jag tänker efter hade jag nog inte tänkt köpa det alls, lol :P 12/08 Jag provade skräpet på min xbox360, de hade fått till arcadkänslan, det medger jag, men demot i sig lockade då inte mig att införskaffa det till min pc, det och DRM-dyngan de begåvade spelet med, hehe no way : ) 11/08 Ubisoft... http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20110727/nya-driver-kraver-konstant-uppkoppling 11/08 Driver tänkte jag, lite småkul kanske (har precis mosat mig igenom GTAIV, ja jag vet jag är sen). Startade demoversionen och det första de snackar om är hur killen byter kropp o går in i en annan förare... Jag blev helt amazed och stängde av direkt. Det... 11/08 Tänkte köpa det och spela det innan Battlefield 3 kommer men blir det nog inget köp, tråkigt för dom! 11/08 Va det inte detta spel som man va tvungen att vara Online hela tiden när man spelar? Händer inte ofta men skoj om man tappar Internet, då får man inte spela längre... 11/08 Försening + DRM = No deal! 11/08
Skicka en rättelse