Nästa vecka drar världens största spelmässa igång och självklart är vi på plats.

Trodde du att E3-mässan i Los Angeles är världens största spelmässa? Fel. Gamescom är med sina 254 000 besökare och 505 utställare (förra årets siffror) giganten i sammanhanget och precis som tidigare år går den av stapeln i Köln, med start på onsdag nästa vecka. Vi (undertecknad) kommer självklart att vara på plats för att kunna ge er de färskaste intrycken av höstens och nästa års storspel.

Redan på onsdag morgon kommer det första förhandstitten att publiceras och räkna med täta uppdateringar från våra nyhetsskribenter och mobilbloggar från mässgolvet. Vi har såklart bokade visningar hos de stora utgivarna och fastän vi inte kan nämna några titlar så kan du säkert gissa vilka efterlängtade spel vi kommer att klämma på. Vilka är du extra nyfiken på?

Redan nu kan du besöka vår evenemangssajt (bokmärk för bövelen!) och läsa om de rykten som redan har börjar florera och se tidigt släppta trailers.

well, jag är iaf en av dom som inte har så bra koll på alla mässor men fortfarande är intresserad av spel och liknande. jag tyckte det var soft att dom la upp en nyhet om det, dom är väl inte på alla mässor som finns som har med spel att göra antar jag?... 15/08 Will do! 15/08 Håll för helskotta ett öga öppet efter Torchlight 2. Har varit tyst om det länge nog nu. 15/08 Ses där FZ :) 15/08 =D Tar inget för givet!, men jag kommer sitta bänkad framför youtube i flera kvällar med sökorden "Guild Wars2 GamesCom 2011" 14/08 Det känns lite menlöst att käbbla om att du tycker att en nyhet vi skrivit är onödig, men jag kör ett litet försök. Långt ifrån alla våra besökare har skrivit 3700+ inlägg i forumet och visst, de skulle säkert märka att mässan drar igång nästa vecka.... 13/08 Ja Battlefield 3 & Guild Wars 2 plz! Anet ska visa GW2 pvp för första gången! =D 13/08 Oj, ska bli kul att följa erat nyhetsflöde from onsdag :) BF3 och de andra AAA spelen är ju självklara men sen är jag också väldigt taggad på vad det är THQ har att avslöja som sin nya storsatsning (Homeworld 3 måhända? hoppas ) 13/08 Inlägget ovanför ditt visar att i alla fall nån har nytta av nyheten, så helt fel ute är vi nog inte. 13/08 De som inte känner till Gamescom skulle inte ha någon anledning att leta efter en annan sida medan de som känner till Gamescom tar för givet att ni kommer att närvara. Precis som alla andra år. Just därför är det onödigt att tydligt bokstavera "Vi komme... 12/08
Skicka en rättelse