All you need is one good Risen.

I februari kunde vi avslöja att hett efterlängtade rollspelsäventyret #Risen 2: Dark Waters var drygt 80 procent färdigt och att teamet jobbade med att spela in röstdialogerna. Med andra ord är det inte helt otänkbart att det blir ett höst- eller vinter-släpp – men för tillfället är spelet listat som "TBA" ("meddelas senare").

[video=9442]

Föregångaren fick ett riktigt fint omdöme på FZ under hösten 2009. Utvecklarna har lovat att uppföljaren ska bli ännu bättre, och tokigt vore det ju annars.

Sitter å lirar Risen för andra gången nu, avslutade aldrig första och lär inte göra det denna gång heller då jag bara allt för ofta finner det enformigt och straffande utan god anledning. Att slåss i närstrid är åtminstone till en början en gissningslek... 28/08 Risen 1 sög så hårt , fin grafik men resten var katastrof . Så man har ju inga höga förhoppningar om 2an . 12/08 Man vill ju inte oroa gubbarna i onödan men TBA känns som en ganska tajt tidsplan ^^ Såg intressant ut, ska bli kul att se om man ska får ta "en stund för sig själv" med Risen 2 :) 12/08 Det låter som det är Anthony Hopkins som är narrator. Kul att många bra riktiga skådisar lånar sina röster till spel, även om det bara är en trailer, om det nu är han. 11/08 Håller helt klart med dig, för att inte tala om det repetativa gameplayet i de sista akterna när man bara knallar runt i tempel. Då funderade jag på att stänga av skiten men jag tyckte att de två första chapterna när man får knalla runt i staden med omn... 11/08 Haha, första gången en "gilla"-knapp någonsin varit motiverad. Am I right? ;) 11/08 Första spelet var överraskande bra... Fram tills ungefär halvvägs igenom. Då började det tappa ganska rejält och slutet var riktigt riktigt dåligt. Det dåliga var mest dålig balans (man blev väldigt kraftfull mot slutet vilket gjorde striderna triviala)... 11/08 Sebastian Lind levererar två klockrena one-liners i samma artikel (samt kommentarer). Gillas! 11/08 Ser fram emot detta, gillade ettan rätt mycket vill jag minnas även om spelmekaniken var sådär. 11/08 Första spelet var överraskande dåligt, jag hade hoppats att det skulle vara mediokert eller ett okej spel men det lyckades inte nå det stadiet... hoppas att tvåan blir bättre 11/08
Skicka en rättelse