Senaste utvecklardagboken går igenom hur världen skapades, dess bakgrund och inspirationskällor.

Onlinerollspelet #The Secret World bryter med normen och ser ut att bli en frisk fläkt i en annars hyfsat stelbent genre. I den senaste utvecklardagboken går historieberättaren Ragnar Tørnquist igenom världen, dess bakgrund och alla de inspirationskällor som fanns att ta av. Missa inte det.

[video=9450]

FZ har skrivit spaltmeter upp och spaltmeter ner om The Secret World sedan tidigare. Bland annat en förtitt, som antagligen är utdaterad vid det här laget.

På bild: genialiske norrbaggen Ragnar, som aldrig kommer att glömmas bort eftersom han gjorde The Longest Journey.

MMOs utvecklas vanligtvis i den här ordningen: själva motorn (dvs själva grunden), sen spelet i sig (vilket är stadiet det är på nu) och sist byts alla placeholder texturer, animationer och modeller ut. Så ja, det kommer ändras. 12/08 Har sett fram emot det här länge, inte minst för att Ragnar Tørnquist är mannen bakom Dreamfall: The longest Journey. Helt rätt stil för mig också :) 12/08 Hmm, ser ju faktiskt coolt ut. Låter hur bra som helst när dom berättar oxå. Men de gjorde age of conan oxå. 11/08 Synd bara att det är Funcom som gör spelet, hade det inte varit det hade jag varit betydligt mer sugen än vad jag är just nu 11/08 I just den här videon såg spelet faktiskt spännande ut. Problemet är bara när man ser faktiskt gameplay i de andra videosarna ser det lika stelt och långsamt som alla andra mmos. 11/08 Mycket intressant spel. Ska bli spännande. Funcom har inte gjort mig besviken på MMO fronten hittills. 11/08 Blir jäkligt sugen och inspirerad när jag ser detta. Hoppas verkligen det kommer hålla. Vad gäller grafiken så tycker ju i alla fall jag att det ser helt ok ut för den här typen av spel. Man kommer ändå inte att kunna maxa inställningarna om det ska fly... 11/08 Personligen älskar jag stilen på spelet frågan är bara hur själva stridsystemet blir... :/ + att jag aldrig varit förtjust i månadskostnad vilket jag antar att den kommer ha :( 11/08 Jag har svårt att se något unikt med detta spel annat än att dom väljer en ovanlig setting. Annars är det ju tydligt att det kommer bli ett standard hack & slash MMO enligt formulär 1A. TSW såg lovande ut för 2-3 år sedan och dom lade ut ett par skoj... 11/08 Jag älskar idéerna, men spelet ser så sjukt bajsigt ut! Alla animationer, texturer och modeller(exklusive monstren) ser så hemska ut! Ett spel som inte ens har ett release-datum måste vara MYCKET bättre grafiskt. Jag har ingen större koll, så om detta... 11/08
Skicka en rättelse