Knappt en månads väntan återstår innan #Medieval II: Total War krigar sig ut i butik, till förmodad glädje för alla vänner av hårdhudad krigsstrategi. Ett första smakprov ges i form av en 487 MB tung singleplayerdemo, som innehåller två banor och ett träningsläge.

Lägg märke till att demoversionen kräver en processor med stöd för SSE2 för att fungera. Det innebär att exempelvis Athlon/Athlon XP, Duron, Pentium III och äldre Celeron inte räcker till. Läs mer om SSE2-processorer på Wikipedia.

SSE2 är ett instruktionssett som din processor antingen har eller inte. Det är alltså ingenting som du kan ändra själv, annat än att köpa ny dator. Har du en Pentium 4 (2001), Opteron eller Athlon 64 (2003) under huven så är det lugnt. Detta är dock bar... 26/10 ja men när man behöver SSE2 processor till demon?? fattar inte vilken sort man ska ha 26/10 SSE2 betyder Streaming Single Instruction, Multiple Data Extensions 2. Det är ett påhitt från intel som var tänkt att ersätta MMX. Detta kanske inte säger dig så mycket, vilket är lite av tanken bakom det hela. Krångliga beteckningar får saker att verka... 25/10 jag har ju inte provat demot ännu, fast jag hade ju dubbelt sämre dator till rome total war BI där hackade det ju bara.. men vad betyder SSE2?????? undrar hur det är att spela online det har jag inte provat... nån som vet hur det var i rome?? var ett... 25/10 De specen ska inte vara några som helst problem. Jag kommer att kunna köra det på min 9800 Pro med fotogenstart. Det kommer säkert att gnällas en del men jag är inte så petig med uppdateringsfrekvenser som, säg, cs-spelare ;) 24/10 Det bör det väl göra, fast beror väl kanske på vad det är för processor också. Man bör väl iaf utgå från att: klarar datorn demot så borde den klara spelet. 24/10 undrar om 3GHz, GeForce 7900, 1Gb ram klarar spelet?? 24/10 Hej och välkommen Brosnan. Systemkravenär inte släppta ännu, såvitt jag vet. Räkna med någonting i stil med: 1 GHz processor, 512 Mb RAM, Radeon 9800 eller nyare (vet inte vad motsvarande nvidia heter). Det går säkert med sämre dator också men jag antar... 24/10 jag som trodde att man måste ha SSE2 till det riktiga också.. jag beställde jyst en sådan :( .. men annars tror jag det blir jätte mysigt att spela det nya medieval 2.. kan nån skicka system krav för spelet för att det ska flyta riktigt braa. tyyp vilke... 24/10 Slöseri imo 12/10
Skicka en rättelse