At least it didn't tank. Fler vitsar? Tanks but no tanks.

Fem miljoner människor har nu registrerat sig för att spela gratisbaserade onlinespelet #World of Tanks, avslöjar #Wargaming. Den minnesgode minns också världsrekordet som spelet slog i januari i år, då spelet hamnade i Guinness rekordbok för att ha haft 91 311 spelare samtidigt den 23 januari.

Nu får rekordet snart skrivas om, och det med råge, eftersom utvecklarna säger sig ha haft ungefär 172 000 samtidiga spelare som högst.

– Vi förväntade oss inte att World of Tanks skulle bli så här populärt. Spelets framgång har givit oss förtroende att fortsätta expandera i onlinekrigsspelens värld, säger Wargaming-chefen Victor Kislyi.

World of Tanks släpptes officiellt i Europa den 12 april i år. Då hade det befunnit sig i beta i hiskeliga nio månader.

Riktigt skoj spel! Nä nu måste jag logga in och skrapa ihop lite mera xp så jag kan testa den där 122:an på IS nån gång :-) 15/08 Kul att det går bra för Wargaming.net. Men det blir sämre för oss "vinnarskallar", för vi tvingas spela mer fler och fler stolpskott ju större spelet blir. Man vill ju att det ska vara svårt att vinna, men inte för att flertalet är värdelösa, utan att... 14/08 Javisst. WOW är ju lika mycket pay2win (även om det inte är officiellt) med allt guldköpande, guld som i vissa situationer kan ge en övertaget. Om folk är så kinkiga när det gäller WOT så varför inte även WOW? 13/08 Avskyr Pay 2 Win spel. Hade förövrigt kunnat bli ett bättre spel om det inte var för att det är mer casual arkad än simulator. Jag vill spela sånt här: http://www.youtube.com/watch?v=wq81sWJFBos&feature=related 13/08 Låter som vilket MMO som helst där ca 1% av spelarna har köpt ec guld/gear/characters. Free2play för alla och dom som kör pay2win ammo är väl värd de 10% extra dmg&penetration dom får. Vilket gör föga skillnad då du behöver mer hjärnceller i WoT´s match... 13/08 Gillar det, spelat det lång tid, kör ej premium, köpte en premium-tank dock och det var det. Men det funkar bra ändå, har snart min Maus =D Ska ju dock påminnas att det har rådit stor speltorka dem senaste åren, med en massa konsolhalvfjärs spel. 13/08 Asså. Inte 5 miljoner, utan deras rekord på 170 k spelare på 1 server :P 13/08 2+2 =4. Betala riktiga pengar för att få en edge mot andra spelare som inte betalar = pay2win. 13/08 ungefär som din stavning mao.. 13/08 Unholy crapowitzer! är det sant? wuuut eve ligger i lä då.. 13/08
Skicka en rättelse