Sex fina filmer för att förgylla slutet på nuvarande vecka. Deus Ex: Human Revolution, Gotham City Impostors, Saints Row: The Third, Jagged Alliance Online, The Baconing och Sniper Elite V2.

Det lutar åt att solen kanske inte är lika närvarande idag som man kanske skulle vilja. Att sucka samtidigt som man ilsket tittar på fönsterblecket som inte reflekterar någon vitamin-alstrande sol kan få den mest... Äsch, strunt i det, för nu är det söndagsmys här på FZ. En bunt nya filmer har tagit sig in i vårt arkiv, och undertecknad fick för sig att du kanske skulle uppsatta en liten samling såhär på senförmiddagen.

Det handlar om ljudet i #Deus Ex: Human Revolution, karaktärer i #The Baconing, Gamescom-teaser från #Jagged Alliance Online, ett fallande #Saints Row: The Third-uppdrag samt en film om hur du skräddarsyr lite allt möjligt i #Gotham City Impostors. Just det, på slutet dyker bäddar vi även in fredagens #Sniper Elite V2-teaser som av allt att döma inte fått sig någon egen nyhet ännu. Stackars krypskytteaspiranter.

Ljud i Deus Ex
[video=9468]

Bacontasiska karaktärer från The Baconing:
[video=9464]

Gamescom-godis från Jagged Alliance Online:
[video=9465]

Saints Row: The Third-uppdrag:
(försökte mig på en Melissa Horn-metafor men den föll fritt)

[video=9466]

Skräddarkonst i Gotham City Impostors:
[video=9467]

Taskigt långdistansskjutande i #Sniper Elite V2:
[video=9463]

Skicka en rättelse