Metal Gear Solid HD Collection kommer inte att se likadan ut beroende på om du köper spelet i öst eller väst. Vi berättar hur samlingen skiljer sig.

Hideo Kojima har avslöjat att den västerländska versionen av #Metal Gear Solid: HD Collection kommer att skilja sig på en tydlig punkt från den japanska. Båda paketen innehåller #Metal Gear Solid 2 och #3. Men medan vi får en HD-version av tidigare exklusiva PSP-titeln #Metal Gear Solid: Peace Walker får japanerna en nedladdningskod för originalet.

MGS2 och MGS3 kommer att baseras på Subsistence och Substance-versionerna (även om Kojima rubricerar båda som Subsistence i det här fallet), vilket innebär extra uppdrag och utgåvor av MSX-spelen från 80-talet. Sweet.

Källa: Shacknews

Jag älskar när de släpper mina favoritspel i HD versioner! YES! 17/08 Coolt. När är release-daten på den här boxen? 15/08 Eller så köper man denna version och får allt, dock gäller det bara PS3: http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/metal-gear-solid-ultimate-hd-collection-zavvi-world-exclusive/10532517.html 15/08 Okej så Japan går bet på hela Peace Walker, men får istället ladda hem PSone Metal gear solid gratis. Vet inte vad som är bäst iofs. Tappa Peace walker för att få ett spel som man kan ladda för 90 kr.. Själv tar jag hellre Peace walker så klart, för det... 15/08 man får en nerladdningskod till metal gear solid 1(MGS1) som släpptes till playstation 1(psone är ju den slimmade versionen av ps1). mgs1 finns att tanka på psn som psone-classic. peace walker finns med i hd-paketet tillsammans med mgs2 och mgs3 om jag... 15/08 Såhär säger Hideo Kojima själv, om du går in o läser på länken: http://ps3.ign.com/articles/118/1187599p1.html Som jag förstår det innebär det att dem får en nedladdningskod för Metal Gear Solid PSOne. Hoppas detta hjälpte. 15/08 Nice, jag har den japanska versionen av Peace Walker. Det är helt klart det bästa MGS spelet till PSP. Den japanska utgåvan går att spela i vilken psp som helst. Spelets story presenteras som en serietidning (ungefär som max payne) och pratbubblorna har... 15/08 nja.. Metal Gear Solid: Peace Walker är inte ett PSOne spel. Det är ett PSP spel så det låter inte så troligt.. Dock finns det väl att ladda hem till just psp om jag inte misstar mig. 15/08 Nedladdningskod för PSOne-titeln att spela på PS3, antar jag? 15/08 Ser fram emot detta oerhört mycket. Äntligen ska jag få spela Snake eater ordentligt! Det stora problemet är bara att jag alltid har så jäkla mycket spel att spela då det är svårt att hinna med. Dock tror jag detta kommer hoppa upp i listan en aning.... 15/08
Skicka en rättelse