Tätt i hälarna på Xbox 360-uppdateringen av #Prey har också pc-versionen begåvats med samma patch. Som tidigare nämnts rör det sig i huvudsak om innehållsmässiga nyheter, exempelvis fyra deathmatchbanor som anpassats för få spelare, fem karaktärsklasser för onlinespelande, men även ett par mindre buggfixar. I patchen (40 MB) ingår en uppdaterad version av Windows-servern. Om du driver Linux-server plockar du hem 1.2-varianten (25 MB). Båda filerna hittas här på FZ.

Mer om Prey: som vi rapporterade häromdagen har onlinesäljaren Triton hastigt och mindre lustigt lagt ner verksamheten, med följden att folk som handlat spelet över nätet varken kan uppdatera eller verifiera sitt exemplar. #3D Realms säger i dag att man kommer kompensera alla som köpt spelet via Triton, DiStream eller www.playtriton.com med en vanlig dvd-utgåva.

Prey vad skitgymt ändå tills man blev uppsugen i rymdskeppet 15/10 Jag köpte det via triton. Så jag borde väl få en kopia i brevlådan nästa vecka. Borde gälla alla "customers" som de säger och inte bara USA-Kanada. Alla online köpare har ju en produkt som inte fungerar. Oberoende om de bor i en lerhydda i Afrika eller... 11/10 Menade det obefogade gnället jag fick. Aja skit samma... 11/10 Så jag är inte lugn för att jag missförstod din kommentar, eller feltolkade den. Ok. 11/10 Ställer en fråga som inte har något med min kommentar att göra. 11/10 Hur kan du få min kommentar på något annat sätt än att jag tycker det vore bra om andra utvecklare också kunde bjuda på större uppgraderingar ibland? (OBS! uppgraderingar, inte expansions och dylikt) Det var endast det jag syftade på. Och nej jag anser... 11/10 Vad var det som gjorde att du fick för dig att jag inte var lugn? 11/10 Jag snackar ENDAST om att jag tycker det lät schysst av dem att bjuda på banor och annat gratis och att fler utvecklare borde kunna göra så nån gång. Angående nedläggningen och det tjafset så hade jag ingen koll på det. Så lugna lillhjärtat och läs nogg... 11/10 Härligt av 3D Realms att kompensera alla som köpt online. 11/10 Månger personer här på fz har inte riktigt greppat konceptet att företag som gör spel ska tjäna pengar på sina kreationer, vilket är varför man alltid läser "Jävla mjölkande! De borde ge bort det är addonet gratis!!". Pjerkan räknar kanske sig själv til... 11/10
Skicka en rättelse