Castlevania: Lords of Shadow-utvecklarna Mercurysteam lovar att de har lärt sig från tidigare misstag.

Nästa spel från #Castlevania: Lords of Shadow-utvecklarna #Mercurysteam ska bli bättre, lovar studion. Och med "nästa spel" menar de förmodligen deras kommande Castlevania-titel, som vi avslöjat tidigare.

– Det fanns självklart många saker med Castlevania som vi hade velat göra bättre. Men jag är säker på att det nästa spelet blir bättre. Förhoppningsvis kan vi förbättra alla aspekter i vårt nästa projekt. Vi har varit uppmärksamma på saker som gått bra och andra som inte gjorde det. Nu får vi se vad som händer, säger Mercurysteam-ägaren Enric Alvarez i ett tal vid GCD Europe 2011.

FZ gillade Castlevania: Lords of Shadow skarpt, även om vi irriterade oss på störiga designmissar och gimmicks som att rida på monster.

Spelade just ut LOS.. ojoj vilket spel! lite seg start som vissa säger, men när man kommit till chapter 2 var jag helt fast, sen efter ca halva spelet blev det bara ännu bättre!, gillade "after credits" cinematicen.. blir spännande att se om de kommer... 16/08 De är lite enklare när man har levlat upp sina skills lite, men ja, jag håller med dig. När man möter dem första gången var de dryga som fan. De borde ha dykt upp lite senare eller åtminstone kunde de ha balanserat ut de första lite bättre 16/08 Hoppas de stryker de gigantiska spindlarna, enda anledningen att jag slutade lira. Tål oseriösa mängder stryk och gör mycket skada, fegar rejält, och tar en massa tid att döda (drygt). Fokusera på dem och andra fiender svärmar din rygg, skit i dem och... 16/08 Jag gillade spelet, men hoppas dom fixar så man kan styra kameran själv :). Skulle nog underlätta ^_^. Annars kan jag inte komma på något annat :). Mer uppgrades till piskan kanske? 16/08 Håller med fullständigt! 16/08 Castlevania: Lords of Shadow 2 är högst upp på min önskelista. Jag älska Lords of Shadow även om en del grejer var riktigt frustrerande. Typ allting innan varulv-bossen är typ tråk. Fortsätta på den gamla timelinen? Helst inte, den är så urvattnad som... 16/08 Suttit o lirat senaste Castlevania lite till och från, och det jag känner att jag saknar är väl att få välja själv var och hur jag ska gå vidare. Visst, första Castlevania som kom till NES var ju hårt styrt, men uppföljaren var väl lite mer äventyr och... 16/08 Tja, vad sägs om att faktiskt göra ett Castlevania-spel den här gången? Det vore ju en bra början. 16/08 Jag ser inte LoS som ett dåligt spel, men inte heller som ett överdrivet bra sådant. Tror att Kojima productions faktist räddade spelet på något sätt. Finns mycket utrymme för förbättringar, ser fram emot framtida Castlevania spel även om dom inte följe... 15/08 Älskade LOS så sjukt kul spel 15/08
Skicka en rättelse