Sports Interactive chockar med att utlova "stora förbättringar".

#Football Manager 2012 släpps innan jul, utannonserar #Sega tillsammans med #Sports Interactive. Utvecklarna utlovar också en mängd förbättringar till årets version.

Bland förbättringarna märks bättre scout-rapporter om motståndarlagen, nya animationer i 3D-matchläget plus bättre vädereffekter, fler arenor och de nya kameravinklarna "Behind Goal" och "Director Cam".

Du ska nu kunna ta bort eller lägga till spelbara nationer när som helst, utan att behöva börja om. Ny layout visar mer innehåll på högupplösta skärmar med nya filter, kolumner, taktiker och översiktsvyer. En ny tutorial specifikt för Football Manager-nybörjare har skapats.

Andra områden som överhalats är mediasystemet, presskonferenserna, ungdomssystemet, vänskapsmatcher, med mera. Kort sagt en hel del.

jo jag förstår inte det heller 17/08 roftg: Ja, jag vet vad semantik betyder. Vet du hur man stavar till egentligen? Att jag bara orkar. :) 16/08 "Fan vad de mjölkar FM-serien då, nya spel varje år med bara några få uppdateringar." FM är kvalité, det vet man. :) 16/08 Lite tunn artikel, iofs förståeligt ingen stor nyhet egentligen bara de mest inbitna som vill läsa mer antar jag :) Jag slänger ur mig lite länkar för den intresserade. FM Sweden (http://forum.fmsweden.se/viewtopic.php?t=33867) Nya matchmotorn in action... 16/08 det är verkligen inte skitsamma,, det är lika stor skillnad på "gjort om" och "förbättrat" som det är på "ja" och "nej" semantik,, lol vet du vad du pratar om igentligen, 16/08 roftg: Min poäng är att de (Sports Interactive) slår sig för bröstet angående mediasystemet och att "nu har vi minsann fått rätt på det". Men det är ungefär lika kass alltid. Sen är det skit samma om man säger att man "gjort om" eller "förbättrat". Sema... 16/08 jo, han säger väl inget annat heller?det scream112 menar är att dom inte gjort om mediasystemet utan bara gjort förbättringar sista tiden,.. men du verkar inte riktigt kunna bestämma dig för vad dom gjort, först säger du att dom gjort om det varje år,... 16/08 Scream112: Jag har följt CM/FM i snart 15 år. Varje års lista på förbättringar har alltid inkluderat mediesystemet och jag vill hävda att de ändå aldrig riktigt lyckats leva upp till förväntningarna. 16/08 What!? Det var lite oväntat, så tidigt efter 2011 ;) 16/08 Njae, förra året så gjorde de inte om det något alls. Utan de lade enbart till massor utav fler formuleringar och frågor, så att man ej skulle uppleva samma frågor hela tiden som det var året innan. :) Men visst känns det som att en av förbättringarna... 16/08
Skicka en rättelse