Epic säger att de funderar på att banna alla de som avslöjat spoilers från Gears of War 3-kampanjen.

En tidig #Gears of War 3-version läckte som bekant för en tid sedan, och filmer som spolierar singelkampanjens historia finns här och var på nätet. Nu säger #Epic Games att de som "delat med sig av" kampanj-videoklipp från Gears of War 3 kan stängas av från att spela det färdiga spelet i höst.

– Vi är väldigt flitiga med att få det där nedtaget [från internet] och har vädjat till fansen om att inte bevara [materialet]... utan bara hålla reda på vilka som gör det. Jag tror inte alla är medvetna om de potentiella återverkningarna denna typ av handlingar kan få, säger executive producer Rod Fergusson till brittiska Edge.

– Vi har ett avstängningssystem inbyggt i våra grejer så vi kan gå in och identifiera vissa människor. En del folk är inte så smarta med vad de gör. De kommer att bli besvikna den 20 september när de inte kan komma in och spela. De kan bli avstängda, säger Rod Fergusson till Eurogamer.

Vad tycker du om Epics hårda tag mot de som sprider spoilers? Är du rentav rädd att du kanske inte får spela Gears of War 3 senare i höst?

Förlåt fröken men det var så länge sen jag gick i skolan sist, att jag glömt bort hur viktigt det är med rättstavning ;) 17/08 Det är ingen skillnad mot om A skulle bli bannad från C's spel på grund av fusk. Har inget med kontraktet mellan A och B att göra. C bestämmer reglerna på sina servrar. 16/08 Vet inte riktigt hur det ska gå till i sverige. Person A köper spel av försäljare B (kontrakt mellan A och B) Sedan kommer företag C in och låser ute A. Har då A rätt att gå till B och reklamera produkten? A kan då inte använda produkten enligt kontrakt... 16/08 Haha vafan Ducci, ska jag vara helt ärligt så förstår jag inte riktigt vad DU försöker få "sakt" (du vet väl att man stavar det "sagt" eller? :P) 16/08 Tvivlar att någon här har skrivit under något NDA dock. 16/08 Visst du är ett stort fan av pengar? Vänta du på löning? Förstår inte riktigt vad du försöker få sakt, men jag har ett par strumpor där det står I LOVE MONEY =) 16/08 A ja ser det hela som julklappar under granen före jul, för vissa är det lättare än för andra att låta bli att titta på klapparna kanske riva upp pappret lite i ett hörn för att stilla nyfikenheten. Nu har de blivit på komna o klart nån blir arg och säg... 16/08 Jag är ett stort fan av pengar, men jag håller mig till löningen istället för att bryta mot lagen. Att inte kunna hålla sig är lite konstigt, de lär ju inte få spelet tidigare för att de läcker info. Är det så det är ändå, då passar det utmärkt med en... 16/08 haha tycker det låter som tomt prat får se om de kan backa upp vad de säger, tror inte ett ord på att de tänker limitera sin kund krets ytterligare genom att förbjuda de som är så stora fans av spelet att de inte kan hålla sig. 16/08 Helt rätt, forumen fylls ändå bara av patetiska troll vars enda nöje är att förstöra för andra. Storyn i Gears 3 blir tillsammans med Horde enda anledningen att köpa, MP lär bli lika ruttet som vanligt. En ban är ju inte värre än vad man kan drabbas av... 16/08
Skicka en rättelse