En tidig #Gears of War 3-version läckte som bekant för en tid sedan, och filmer som spolierar singelkampanjens historia finns här och var på nätet. Nu säger #Epic Games att de som "delat med sig av" kampanj-videoklipp från Gears of War 3 kan stängas av från att spela det färdiga spelet i höst.

– Vi är väldigt flitiga med att få det där nedtaget [från internet] och har vädjat till fansen om att inte bevara [materialet]... utan bara hålla reda på vilka som gör det. Jag tror inte alla är medvetna om de potentiella återverkningarna denna typ av handlingar kan få, säger executive producer Rod Fergusson till brittiska Edge.

– Vi har ett avstängningssystem inbyggt i våra grejer så vi kan gå in och identifiera vissa människor. En del folk är inte så smarta med vad de gör. De kommer att bli besvikna den 20 september när de inte kan komma in och spela. De kan bli avstängda, säger Rod Fergusson till Eurogamer.

Vad tycker du om Epics hårda tag mot de som sprider spoilers? Är du rentav rädd att du kanske inte får spela Gears of War 3 senare i höst?