Ladda för miljondollarturneringen på Gamescom med två minuter rörliga bilder.

När Gamescom-mässan rullar igång i Köln i morgon kommer många medier och besökare rikta sökljuset på #Dota 2. #Valve premiärvisar spelet i form av en turnering där 16 inbjudna lag slåss om ett förstapris på respektingivande 1 miljon USA-dollar. Som uppvärmning kan vi i dag visa den första trailern från spelet.

Den knappt två minuter långa filmen ger inga exempel på gameplay, men å andra sidan för den tankarna till de mästerliga filmerna från #Team Fortress 2 för ett par år sedan. Se och njut.

[video=9474]

Aha! Tror att säljar snubben är säljaren i Secret shop! Jo du har nog rätt i vad du säger, denna trailerna är nog för alla dota spelare, för att visa hur hjältarna ser ut och liknande :p 16/08 vet inte om jag ska skratta eller gråta 16/08 Jag sa inte att det inte fanns lore eller liknande i dota utan att det inte finns i denna trailer :S Jag är väl medveten om hur dota kom till och så även rent utvecklingsmässigt men jag tvivlar på att andra nyare gamers kan detta och därför tycker jag... 16/08 Spelar man ´Dota så har varje hjälte en beskrivning (Ungefär som i Lol) om hur de gick med i de 2 olika "lagen" så att säga. Dotas "story" är är ganska blandad med Wc3 ordinära Story då Lichking är ledare för Scourge och det är honom och hans tron man... 16/08 Rent tekniskt är det ju in-game då den är gjord, som alla andra trailers av Valve, i Source Movie Maker :) 16/08 Är det Heavy weapons Guys farfars farfars farfar eller nått? Väntade hela tiden på att han skulle börja prata om hur mycket guld det skulle kosta att använda detta armborstet/bågen/yxan/whatver i 12 seckunder. Trailern imponerade inte på mig. De skulle... 16/08 Tommy_h: får jag 60 kommentarer till så skulle jag säga att rubriken fyllt sitt syfte. 16/08 En av de tråkigaste och plastigaste trailers på länge, hoppas spelet blir motsatsen. 16/08 Funkar Aftonbladet-rubriker Tomas, alltså lockar det mer? ;) Eller är du ett Evil Troll bara!??!?!?! 16/08 Tänkte inte på TF2 när jag såg detta. Snarare Borderlands och chauffören av bussen i spelets intro. 16/08
Skicka en rättelse