Och de har inget med Gears of War att göra. Epic låter också hälsa att pc:n återigen är deras huvudplattform.

#Epics starke man, Mike Capps, avslöjar att utvecklaren är i full fart med att producera fem nya titlar, som inte har med deras stora #Gears of War-varumärke att göra.

– Det känns fint att ha pc:n som vår huvudsakliga plattform igen och inte bara för portningar, menade Capps.

Det var under en visning på Gamescom som Capps och Epic avslöjade nyheten. På en fråga från en person i publiken tillade han att spelen i fråga kan vara "mindre" än Gears of War.

– Vi multiplicerade inte vår personalstyrka med fem när vi påbörjade de här projekten, så ni kan dra vissa slutsatser av storleken på dem.

Men storleken är inte vad som räknas (väl?). Det intressanta är antalet spel och att pc:n åter är Epics fokusplattform. De har redan utlovat ett Shadow Complex 2. Vad tror ni mer kan vara i görningen? Unreal, kanske?

* Jazz Jackrabbit, med Move/Kinect/Wii stöd. * Unreal Tournament 4, släpps med stöd för nästa generations konsoler/grafikmotor (första och sista PC-inriktade på ytterligare 10 år). * Shadow Complex 2, just for lols * Gears of War 4: Broken Alliance elle... 16/08 * Jazz Jackrabbit, med Move/Kinect/Wii stöd. * Unreal Tournament 4, släpps med stöd för nästa generations konsoler/grafikmotor (första och sista PC-inriktade på ytterligare 10 år). * Shadow Complex 2, just for lols * Gears of War 4: Broken Alliance elle... 16/08 Ja men det kommer nog tyvärr bara stanna vid en dröm med, sedan framgångarna med Gears of War serien lär vi nog aldrig få se en uppföljare till det spelet. Den typen av spel tilltalar nog bara de som var med när det kom, för himla tråkigt att många av... 16/08 det vore AWESOME!!! sällan skådad spelglädje!! min gamla 386a behöver nog få sig en boot nu 16/08 Mig med, nog det spel jag kört mest den senaste tiden och då har jag bara kört demot=). 16/08 Cliffy i farten med ett nytt Jazz Jackrabbit, månne? ;) ... man får väl drömma... 16/08 Dags ett nytt Unreal Tournament! UT3 har gjort sitt för länge sen nu, inte många servrar som det spelas på nu. 16/08 Ja så är det tyvärr, många spel serier som gått från att vara core till att bli casual så vi kommer nog inte få se ett nytt UT med UT 99 vibbar. Ett nytt Unreal hade inte suttit fel men det lär väl knappast rikta sig mot en hardcore marknad som sagt,... 16/08 Vill ha ett nytt UT2004!! Älskade alla de olika server modsen, speciellt RPG :D 16/08 Kommer nog krävas en hel del om de ska få tillbaks det förtroende de haft på pc sidan. Jag tror det först när jag ser det... 16/08
Skicka en rättelse