I höst släpps en nydesignad Wii som kommer att vara mindre och sakna bakåtkompatibilitet med Gamecube.

#Nintendo kommer att släppa en nydesignad Wii i oktober. Konsolen kommer att vara strömlinjeformad och mer kompakt än sin fem år gamla storebror. Den kommer dessvärre inte att vara kompatibel med Gamecube-spel.

Två spel följer med paketet; #Wii Sports som har sålt i över 75 miljoner ex och #Wii Party, med över 80 olika minispel. En Wii Remote Plus och en nunchuck är också inkluderade.

Observera: de lyckliga Wii-spelarna på bilden medföljer ej.

Nja så länge jag har wii som klarar av GC så ska jag nog ha kvar dem. En vacker dag sätts dom in igen ;-) 18/08 då kanske du är sugen på att sälja dina GC -spel billigt? :D jag diggar dom som fan! tror nog det kan vara många som aldrig hade GC som lirar igenom klassiska lir när dom finns till Wii't också :) 17/08 well, nintendo vet ju verkligen hur man lockar gamers! :) 17/08 En redan dålig konsol blir ännu sämre till hösten.... 17/08 Alltså... varför? Alla som är intresserade av att äga ett wii bör rimligtvis göra det vid det här laget. Och att ta bort GC stödet... vilket geni-drag... och här småmuttrar man över att WiiU inte kommer att ha GC stöd. Sen är der väldigt klyftigt att... 17/08 Något som sagt kommer kosta dom (även Microsoft lär märka detta i framtiden). Sony däremot har insett att deras egna titlar är minst lika viktiga (om inte viktigare) än andras. Anledningen till att jag tog upp att Nintendo inte förlorat en krona var för... 17/08 Men herregud dom är som vilket företag som helst. Det går ut på att tjäna pengar. Att dom inte förlorat en krona på wii har dom varit ärliga med från dag ett. När 3ds inte sålde bra från start gick de direkt ut med en prissänkning för att få den att säl... 17/08 Nej, då gjorde dom spel för fansen, efter Wii har de börjat göra spel för alla andra. Antalet släppta titlar av Nintendo själva till Wii kommer inte i närheten av de titlar de släppte till NES eller SNES. 17/08 Definera "nya Mario" Dem bra spelen i main-serien kommer det knappt ett per år. 17/08 Nintendo på 90-talet, som verkar vara den omtyckta eran, är exakt samma företag som nu. Nintendo kör med precis lika marknadsföring som då och inget har förändrats, om något så är det väl ett under att de gått till DVD-skivor. Men annars så är det samma... 17/08
Skicka en rättelse