Tävlingen med de stora pengarna är igång. Vi hjälper dig att hitta till den maffiga turneringen av Dota 2.

#Dota 2-turneringen "The International" är igång och sänds live över webben. För att komma till den klickar ni här. Där kan ni få kommentarer på fyra olika språk (engelska, ryska, kinesiska och tyska) och läsa tidsprogrammet och se ställningen i tävlingen.

– The International är vårt första publika #Dota 2-event och kommer att ge de miljontals Dota-spelarna runt om i världen en första glimt av spelet. Jag har haft nöjet att se hur de tävlande gjort sig redo för turneringen och de håller en utomordentlig klass, berättade Valves grundare Gabe Newell, i ett tidigare pressmeddelande.

Vinnarlaget får 1 miljon amerikanska dollar, en bra bit över 6 miljoner svenska kronor.

Tack till Urge Overkill, Rixxy, HeadlessChild för detta #nyhetstips!
Håller delvis med dig på andra punkten, men man måste komma ihåg att det är en beta, man ser ju tillexempel att skillikonerna är väldigt havsade, lär inte se ut så i slutprodukt. Enchantress ser ut som hon har vattenskalle :c Angående shopen så är jag... 18/08 Grafilken/stilen är för lik valves andra spel.. (Team Fortress) Hade gärna sett lite mer olika starka färger än nyanser av... färglöshet. Spelet ser platt ut :U 18/08 HAr varit DotA-spelar sedan 2006 så gott som, av och till. Endast spelat HoN ett par veckor, men tröttnade och gick tillbaka till DotA igen. Så mitt uttalande är mina egna tankar mellan DotA och DotA2.... börjar du argumentera mitt inlägg genom att göra... 17/08 Sa inte att du inte fick, det var bara högst jävla irrelevant. Vi som spelar dota gör det nog inte för realismems skull, då skulle vi gå ut och hugga egna träd. 17/08 Ja, det är det. Alla har rätt att uttrycka sig om vad de själv tycker och tänker om spel. Så är det över allt här på FZ, oavsett spel. 17/08 https://www.youtube.com/embed/1XZGHOxnCto 17/08 åh, vad relevant 17/08 Seriöst?! O.o Nog med de omogna skitspelen och in med mer realism som till exempel ArmA 3 och Red Orchestra 2! Trött jag blir på sådana här spel -.-" Bara en massa fjanteri 17/08 Okej om vi går igenom det steg för steg. - Kan människor sluta referera till LoL eller HoN? De två spelen är i olika mängd baserade på DotA från Warcraft III. - Varför anmärker människor på att det är likt gamla DotA? Om ni satt er in i utvecklingen av... 17/08 Okej om vi går igenom det steg för steg. - Kan människor sluta referera till LoL eller HoN? De två spelen är i olika mängd baserade på DotA från Warcraft III. - Varför anmärker människor på att det är likt gamla DotA? Om ni satt er in i utvecklingen av... 17/08
Skicka en rättelse