Det fullkomligt kryllar av monster i Gamescom-trailern från Dark Souls och – för att nämna det självklara – spelet ser svårt ut.

Om mindre än två månader släpps #Dark Souls, uppföljaren till det kniviga #Demon's Souls. Idag bjussar vi på den pompösa Gamescom-trailern som tar i från tårna för att imponera på oss. Tycker ni att det lyckas?

[video=9514]

Jag blev ju invaderad ett par gånger vid olämpliga tillfällen. Men en kille som invadera mig kunde inte döda mig och jag kunde inte döda honom, så han tog livet av sig själv i den blåa drakens eld. Det roliga var att han skicka ett mess sen och fråga... 17/08 det har inte sagts något nej. tyvärr. jag tror det kommer vara det gamla vanliga sättet, dvs man måste leta reda på ett speciellt ställe och placera stenen där för att sedan få en polare att joina. lite drygt men det funkar ju. samtidigt så ger ju det... 17/08 Har dom sagt nåt om cooperative är likadant som i demon souls? Dvs, man måste spela dubbelt flera gubbar och stå leka med summoning stones för att joina varandras spel och kunna spela från början till slut? Tyckte det var den enda riktigt stora nackdele... 17/08 alltså seriöst, bossen vid 0:18 intresserar mig något så enormt. vad fan är det för sak? ser ut som en drake med för många ben samt öppen mage med tänder. har bara en sak att säga till det; FUCKING JÄVLA AWESOME! jag längtar så fruktansvärt mycket till... 17/08 Asså det e ju knappt så man vågar spela. Mitt 360 måste ju vara funktionellt när skyrim kommer! 17/08 Blir awesome. :) 17/08 Bossarna ser verkligen galna ut, att folk kommer våga ge sig på det här :D 17/08 Längtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. :D:D 17/08 Kommer köpa detta eventuellt, fast kommer inte vara hemma vid release, och när jag väl kommer hem är BF3 ute, och strax intill det, Skyrim. Tills dess jag vill köpa Dark Souls kommer det ha sjunkit i pris. :) Men ha det vill jag, verkligen! 17/08 AH!!!!!!!!!!!HHH!!!!!!!!!!!!!11!!!11!!11!!!!!!!!!!11 :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D: Hoppas verkligen det blir mycket svårare en DS, som var lite för enkelt IMO. kmr nörda detta i 20 dagar straight tills BF3 kmr 17/08
Skicka en rättelse