Snart släpps en ny patch för Cataclysm där den sista raiden för expansionen ingår. Och det är inte vilken raid som helst. Deathwing, draken som sabbade hela Azeroth, är slutboss. Striden äger rum på hans rygg (!).

Patch 4.3. lär gå till #WoW-historien. I den är, förstår ni, äntligen tiden inne för att ta sig sig an Deathwing-raiden och ge igen för gammal ost (läs: jordbävningar, översvämningar och andra naturkatastrofer). Den sista kampen kommer att äga rum på Deathwings taggiga rygg, avslöjar vår utsände Calle Johansson direkt från Gamescom.

– Patchen har massvis med innehåll; tre dungeons för fem-spelar-instanser och en ny raid som kulminerar i Deathwing-striden, berättar Tom Chilton, lead designer, för Kotaku.

Detta är den sista raiden för expansionen. Det kommer givetvis en ny, men Blizzard är inte redo att prata om den riktigt ännu...

tänkte inte just bara på den featuren, väldigt många nya uppdateringar som kommit till wow den senaste tiden finns i Warhammer online vilket är just därför jag tog det som exempel- 19/08 Kul för dom som spelar wow :), finns ingen anledning att vara bf på det, Kul att dom slipar på det fortfarande , och jag tycker nog wow håller ett bra tag till . 18/08 SWG hade det, LOTRO har det. AoC har det. EQ2 har det, Warhammer online har det. WoW var helt enkelt sist ut med detta. Men som vanligt kommer väl alla tro att det är 'en ny grej'. För allt kommer på WoW först. 18/08 Äh, Draigoch blir bättre :) 18/08 Trodde det var ett nytt spel som skulle komma men aja det var ju WoW -.- 18/08 Everquest 2 hade det redan innan Warhammer Online ens hade kommit ut.... Alla spel snor från nåt annat spel, förutom det allra första i just den genren. 18/08 Det är en liten överdrift. Visst får man lite extra varningar för saker, men måste ändå utföra allting. Håller dock med om att de kunde tonat ner hjälpen från addons en aning. Mätta på cataclysm skulle jag tro. 17/08 Hahaha jag hoppas du skojar :D 5 Old gods Sargeras Queen Azshara Neptulon Xavius Chromatus Kil'Jaeden + att blizzard kan hitta på hur många nya dom vill som helst så... 17/08 Förjävligt att man kan ta ner bossar med rena fusken idag. Addons, macros och annat skit som bara förstör tycker jag. Du behöver inte i princip göra något förutom att klicka lite här och var annars sker en boss fight på automatik. 17/08 Kort expansion, Blizzard vill nog ha allt fokus på Titan. 17/08
Skicka en rättelse