Minecraft-skaparen vill avgöra den juridiska tvisten på ett något okonventionellt sätt – Q3 deathmatch!

#Minecraft-skaparen Markus "Notch" Persson och hans företag har som bekant blivit stämt av #Bethesda för att deras nästa spel, #Scrolls, har ett namn som är för likt The Elder Scrolls-serien. Nu har Markus kommit på en något okonventionell lösning på den juridiska tvisten – Quake 3-deathmatch!

Via sin blogg utmanar han Bethesda att köra tre-mot-tre på två banor (lagen får välja en var) och sen låta den med högst antal frags vinna. Om han vinner så vill han att de ger upp sin stämning och om han förlorar så lovar han att byta namn till något annat.

...
...
...

Japp, han är seriös.

Tack till renod, Brain, najtrows, zaxXxen, Karlhungus för detta #nyhetstips!
Lustig comeback på en stämning. Hoppas bethesda väger för- och nackdelar och inser att quake matchen är rätt väg att gå. 18/08 Stod väl ändå i hans blogg att han kollat upp namnet! Och hur i helvete kan man äga ett ord? Helt idiotiskt är när folk håller på Bethesda, korkade fanboys? 18/08 Härligt initiativ, och vilken PR han har fått. Alla större spelsidor har snappat upp det här och hejar på honom. :up: 18/08 Vet inte riktigt vad jag ska tycka :). Jag tycker det finns en viss rätt i stämmningen, "elder of scrolls", sen ett annat populärt framgångsrikt företag gör ett spel som heter "Scrolls". Men men, jag tycker hela spel branshen är ett skämt :). Notch ftw. 18/08 @amphix -Det var menat som ett skämt från min sida :P (Är riktigt dassig på Q3) 18/08 Hur många spel med 'Scrolls' i namnet fanns inte innan Bethesda ens existerade? Nä om de skulle få rätt i ett sådant mål skulle de antagligen kunna använda det som prejudikat i kommande fall och det vore helt vansinigt att de skulle ha ensamrätt på ett... 18/08 Tror nog att han hellre hade tagit lektioner av fox, tox, spartie eller något annat pro från Q3 än någon randomsnubbe som tror att han är riktigt bra och som kallar sig för "Blazing_Angel" på FZ. No offence :) 18/08 Hur många spel med 'Scrolls' i namnet fanns inte innan Bethesda ens existerade? Nä om de skulle få rätt i ett sådant mål skulle de antagligen kunna använda det som prejudikat i kommande fall och det vore helt vansinigt att de skulle ha ensamrätt på ett... 18/08 Den gråa trista massan möter "Den Lollande Generationen"... Den gråa trista massan- Vi stämmer er på miljooooner och era fastrar!! Den Lollande Generationen- Lol! Vi spelar Q3 om det! De kanske inte vinner slaget, men de har fan vunnit kriget. 18/08 AH! riktiga män tar det på arenan.com 18/08
Skicka en rättelse