Infinity Ward kommer med beskedet som får alla Call of Duty-fans att jubla.

Ibland kan ett snabbt, kort och koncist twitter-inlägg betyda så mycket. #Infinity Wards Robert Bowling bekräftar ikväll att pc-versionen av hett efterlängtade #Call of Duty: Modern Warfare 3 får stöd för dedikerade servrar.

– Ja! Modern Warfare 3 på pc kommer stödja dedikerade servrar, från dag ett. Du kan favorisera eller administrera din egen för att styra över setup, regler och bans, bekräftar Robert Bowling.

Call of Duty: Modern Warfare 3 släpps den åttonde november till pc, Xbox 360, Playstation 3 och Wii.

Tack till HeadlessChild för detta #nyhetstips!
"Pics or it didn't happen!" 18/08 @Grumbledock Samtliga spel du räknar upp är sådana som jag avfärdar som totalt ointressanta. I synnerhet moderna slask-FPS som Homefront. Det är ju att folk köper skräpet som är problemet, så jag fattar inte riktigt vad du vill säga? Är inte ett dugg... 18/08 Precis, det var ju inte alls så att de spel som erbjuder dedikerade servrar på konsol säljer bra? Att de till och med kan sälja bättr epå konsol än på PC? Som Homefront, dedikerade servrar och prone, sålde riktigt bra på konsol jämfört med PC (var väl... 18/08 Om du hade läst på lite så hade du sett att det är exakt så det kommer vara i MW3. De har bekräftat från officiellt håll att man kommer kunna köra sin dedikerade server från vilket ställe man vill, precis som i MW1. Så vem är det nu som kan hålla kjefte... 18/08 Troll. Ljug inte. 18/08 What he said... 18/08 Nu är du nog ute och cycklar, MW3 bygger på den gamla Quake3-motorn som hade utmärkt funktionalitet för nätspelande. Mer troligt är att det är byråkrati och piraträdsla i görningen. 18/08 Dom må följa den officiella definitionen för en dedikerad server (http://en.wikipedia.org/wiki/Dedicated_server), men tills dess att dom skeppar spelet med servermjukvaran så att man kan sätta upp en egen server på en burk hemma eller på lan-partyt, så... 18/08 Just announced at Gamescom, Modern Warfare 3 on PC will support dedicated servers. Host them where you want, control settings and standard matchmaking, just like MW1. Follow @fourzerotwo on Twitter for updates/info. Från deras Facebook page. 18/08 Jag bryr mig inte om MW 3 det kommer att ha månadsavgift iaf 18/08
Skicka en rättelse