Sugen på att prova Dota 2 efter att ha spanat in den massiva turneringen? Valve röjer när du kan vänta dig att få prova på, samt en ungefärlig släppram.

Under årets Gamescom premiärvisades #Dota 2, vilket vi rapporterat om ett antal gånger och senast med detaljer om livetittande på multimiljon-turneringen. Men när får du lägga labbarna på godsakerna? #Valve har till Joystiq röjt att stresstestande (större beta) drar igång bara veckor efter Gamescom, och att ett släpp är att vänta lagom till slutet av året, eller i värsta fall i början av nästa.

Du kan alltid intresseanmäla dig för betan på turneringssajten, och med tanke på att det från och till varit flera miljoner livetittare på feeden är det antagligen en eller sju personer som är sugen på nästa generations Dota.

Är du?

Jo sant! Det som är tråkigt med CM mode (När man bannar och väljer hjältar i turer) Att oftast blir det samma hjältekombinationer. Tack för infon! 18/08 Ja där finns mångt fler än de vi sett hittills. Och som alltid så finns det vissa sammansättningar som fungerar bättre än andra, Och det är väl en stor anledning till att vi inte ser så stor variation. Och jag hade hört ca 25 karaktärer, så 42 var ju... 18/08 Hörde något nämnas av en kommentator att det finns 42 hjältar tillgängliga för tillfället. Att vi ser långitfrån alla för tillfället är att det likt andra e-sportspel går vågor i vad som är "bäst just nu". Samt att vissa setups helt enkelt är bättre än... 18/08 Just nu finns det inte så många hjältar, därför ser man samma hela tiden. Men fler kommer att tillkomma allt eftersom. 18/08 Jag undrar.... Nu när man kollat på de flesta matcher som spelats så tycker jag att det bara är nästan samma hjältar de använder, kan det vara så att de inte är klara med alla? Att man bara kommer kunna spela ett mindre antal hjältar under betan? 18/08 Så kan det förståss vara. Även om LoL har en annan form av deny (än att döda sina egna) som används frekvent. Men i vilket fall som helst så tyckte jag att Dota2 såg kul ut och kommer att testa vid första chans. 18/08 Nä, det har förmodligen att göra med "denies" och mindre bestraffning när man dör. Samma gamla pajkastning liksom.. 18/08 Om du läser mitt inlägg så frågar jag honom vad det är som gör det så "casual" att det inte får nämnas här. Jag drog upp nuffror och vinst$$$ för att visa att det inte bara* är ett fredagskväll-MOBA. EDIT_Han kanske menar den grafiska stilen, men så jäk... 18/08 Försäljningssiffror och vinstpotter har inget att göra med hur pass "casual" spelet är. I detta fallet syftar nog folk på att spelet är en mer lättillgänglig version av DotA (ingen personlig åsikt). 18/08 intresse anmälan skickad 18/08
Skicka en rättelse