Betala hundra dollar för att få allt DLC "gratis" till Age of Empires Online – i ett halvår.

I måndags dök vår recension av #Age of Empires Online upp, där vi påpekade att mängden gratisinnehåll kanske är lite i det snålaste laget. Nu har #Microsoft röjt en lite annorlunda betalningsplan för dig som är sugen på att få tillgång till mycket extramaterial. Säg hej till säsongspass, vilket innebär att du genom att betala 99 amerikanska dollar ges tillgång till allt DLC som släpps under nuvarande säsong, vilket kort och gott är ett halvår framåt. För att få en bild av det som ingår kan du besöka spelets marknad, där en bunt olika tillägg går att spana in och läsa om.

Om man kollar priser på svenska marknadsplatsen uppgår priset till 1199 svenska kronor, men det låter nästan lite väl absurt. Om du skulle köpa ett säsongspass rekommenderas att du inte råkar köpa delarna var för sig, för något sådant stopp finns det inte.

Det vore väl något, betala stora mängder pengar och sedan råka köpa samma material igen. Är det kanske så nära "vaskning" spelvärlden kommer?

Det är ett grymt dyrt spel om man jämför med andra MMOS.. Men detta är väl framtiden? Fler och fler spel blir "FREE TO PLAY OMG" kolla bara på LOTRO som förstördes totalt.. Men i slutändan kanske man som konsument/spelare får mer material i spelet vilke... 24/08 Döp om spelet till "Suckers Online". 18/08 999kr kostar det....vet inte vad jag är bered att betala för ett halvår. hittills har jag pröjsat under 300kr, dom kan omöjligen pumpa ut så mycket nytt material att det blir värt 1k...just my thought 18/08 Ja, om nu inte de DLC man får under de hära 6 månaderna motsvarar 2-3 fullpris-spel så låter det väldans dyrt. 18/08 200kr i månaden för ett spel är tok dyrt tyvärr.. Svårt att hålla hög klass på all DLC.. och för 99$ för 6 mån måste de va riktigt mycket DLC som släpps. och inte bara "DLC pack - extra pillars and flowers" 18/08 Hade man haft gratis internet skulle man kunnat överväga att lägga penarna på ett sådant här spel istället. 18/08 1200 kr / 6 mån = 200 kr / mån Inte skulle jag vilja påstå att det är på tok för dyrt... Har ni gratis internetabonnemang också? 18/08 BF3+MW3 eller en "säsong" i Age of Empires Online? Hmmm... 18/08 Fy fan va dyrt. Brukar inte en lifetime subscription på ett MMO-spel ligga på ungefär samma kostnad? Kanske lite mer men ändå, är ju lifetime då jävla skillnad. 18/08 Lite väl dyrt? Får ju 3 hela spel för den pengen... Kommer DLC någonsin få priser som passar mängden innehåll? 18/08
Skicka en rättelse