För att förhindra galaktiska bråk kan du endast snacka med motståndare när de är i närheten.

#Bioware har provat på att låta #Star Wars: The Old Republic-testare kunna snacka globalt med den andra sidans karaktärer, men det har inte fallit särskilt väl ut och således kommer du inte kunna kommunicera med den andra sidan.

– För tillfället nej, du måste göra det på det gamla hederliga sättet via mailboxen, men endast om de tillhör samma fraktion. Det finns flera anledningar till varför vi inte vill att de olika fraktionerna ska kunna kommunicera med varandra, säger James Ohlen i en intervju.

– Vi diskuterade utifrån det stora argumentet att det inte är som Horde och Alliance, vi snackar alla galaktiskt standardspråk vilket innebär att det borde tillåtas Så vi tillät det faktiskt ett litet tag. Argumentet mot det blev att folk helt enkelt börjar säga opassande saker till den andra sidan. Det är bara så det blir när du är på en annan sida och ni attackerar varandra, folk börjar säga opassande saker.

– Du kommer inte kunna se den andra fraktionens chat alls, så de kan inte chatta med dig och du kan inte chatta med dem.

Undertecknad är lite ledsen över att skämt i stil med "Come to the Dark Side, we have cookies" således förlorar all finess, men vill klargöra att jag antagligen överlever ändå.

*Uppdatering: Då det inte handlar om total kommunikationsblockad, utan bara när det kommer till globala chattar och dylikt, kommer skämten fungera ändå. Jag är nöjd, och därmed är världen nöjd.

Tack för era svar! Har inte köpt ny dator sen ~2006 , men WoW klarar min nuvarande dator helt okej så. Fast det kanske är dags att uppgradera lite ändå trots allt. 18/08 Faaaaaan vad jag är sugen på detta spel! GAAAH! 18/08 :up: 18/08 Så länge man kan snacka med varandra nära så är det bra för RParna iaf. Hoppas dom behåller det åtminstone. Globalt förstår jag, kan bli lite kaowz. Var så jävla kul att jävlas med fiende guilds i conan. Ha ha :P 18/08 Gör mig inte så mycket, hade inte tänkt att snacka med de fähundarna som ej ser styrkan i The Sith Empire. De förtjänar en snabb död. 18/08 Den kommer ifrån pre-order-sidan: http://www.swtor.com/preorder 18/08 Tack, jag åkte båt baklänges, skulle jag nog våga påstå. 18/08 Denna nyhet är direkt felaktig. Man kan inte chatta med varandra (empire vs republic) i "globala" chat kanaler (dvs General / Trade / LFG), men det går alldeles utmärkt att skriva till och förstå varandra om man står i närheten av varandra (local chat).... 18/08 "While we don’t have the minimum system requirements available just yet, the goal is to make the game playable on most PCs." Kolla på kraven för WoW så har du nog en hyfsad bil av hur kraven kommer att se ut. http://www.swtor.com/info/faq#363 Var inform... 18/08 Systemkrav OS: Windows XP, Windows Vista/7 CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better / Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz or better RAM: At least 1.5GB or better for XP / 2GB or better for Window Vista/7 / PCs using built-in graphic chipsets, 2GB... 18/08
Skicka en rättelse