#Bioware har provat på att låta #Star Wars: The Old Republic-testare kunna snacka globalt med den andra sidans karaktärer, men det har inte fallit särskilt väl ut och således kommer du inte kunna kommunicera med den andra sidan.

– För tillfället nej, du måste göra det på det gamla hederliga sättet via mailboxen, men endast om de tillhör samma fraktion. Det finns flera anledningar till varför vi inte vill att de olika fraktionerna ska kunna kommunicera med varandra, säger James Ohlen i en intervju.

– Vi diskuterade utifrån det stora argumentet att det inte är som Horde och Alliance, vi snackar alla galaktiskt standardspråk vilket innebär att det borde tillåtas Så vi tillät det faktiskt ett litet tag. Argumentet mot det blev att folk helt enkelt börjar säga opassande saker till den andra sidan. Det är bara så det blir när du är på en annan sida och ni attackerar varandra, folk börjar säga opassande saker.

– Du kommer inte kunna se den andra fraktionens chat alls, så de kan inte chatta med dig och du kan inte chatta med dem.

Undertecknad är lite ledsen över att skämt i stil med "Come to the Dark Side, we have cookies" således förlorar all finess, men vill klargöra att jag antagligen överlever ändå.

*Uppdatering: Då det inte handlar om total kommunikationsblockad, utan bara när det kommer till globala chattar och dylikt, kommer skämten fungera ändå. Jag är nöjd, och därmed är världen nöjd.