Blizzard siktar på att skapa det bästa möjliga konsol-teamet och menar att det är "ett drömjobb" att ta Diablo från pc till konsol.

Utan att officiellt utannonsera att konsolversionen av #Diablo III är på gång lyckas #Blizzard ändå bedyra att de tar portningen på största allvar.

– Vi är väldigt seriösa med att föra över Diablo III-upplevelsen till konsol, säger spelets lead designer, Josh Mosqueira, på en presskonferens som hölls på Gamescom.

Blizzard håller fortfarande på med rekryteringen av ett team som ska klara av den stora uppgiften att konvertera spelet till konsol.

– Idag försöker vi bygga det alla bästa konsol-teamet hos Blizzard. Vi letar efter programmera och designers vars drömjobb är att ta Diablo till konsol. Tro mig, det är ett drömjobb.

Jösses, så mycket fåniga argument i den här tråden :/ Folk som grinar över att dom inte tänker köpa D3 för att det släpps till konsoll, eller osm någon sa "jag har redan tröttnat på det". Herrgud, jag joppas verkligen att ni håller er borta! Var man int... 21/08 Ja det ligger nått i det! Men än dock är det värt att slippa PC om man har möjlighet! Har haft det ganska skoj med Dragon Age .. Fallout 3 ... Risen och X antal spel... Så jag är väl dum i huvet som inte fattar att alla spel ska vara krångligare.. eller... 21/08 det handlar nog mest om att alla jävla spel som konverteras till konsoll blir förenklade intill absurdum och får en spelmekanik som är direkt frånstötande.. av denna anledning avbokade jag min bokning av Skyrim i samma stund som jag såg att det utveckla... 20/08 och tillägg: Efter hel dag med surrande dator är det en helig stund att omslutas av tystnaden av en knappt märkbar konsoll. Rejäl 40+ skärm för en sann spelupplevelse. Men jag är stor anhängare att alla spel ges ut på alla plattformar så spelarna själv... 20/08 Okej. Jag ger mig. Du kan tydligen både se in i framtiden och ignorera repliker som motbevisade dig genom att ta upp helt andra premisser. Du kan ju tro att du har rätt och att det inte handlar om vad folk gillar som faktiskt avgör vilket som är bäst.... 19/08 Fast ne.. 19/08 Diablo 3 med Gamepad till PC?? Jo eller hur.... Konsoll kommer alltid vara smidigare oavsett vad du säger. Inga instalationer, ska du använda gamepad slipper du spendera en halvtimmer på att ställa in den så fort du ska testa ett nytt spel. Du slipper... 19/08 AGREE! Även på min 60"... Det är väl bara "barnen" som sitter framför datorn och spelar nu för tiden och gnäller på allt:-) 19/08 Så länge kameran inte beter sig som en cp skadad person (som den ibland gjorde i dungeon siege 3) på tjack så blir det nog ganska intressant. 19/08 Men vilket gnäll! Varför kan inte ett spel portat till konsol även vara bra till pcn? I D3 fall så lär det komma först till pc och senare till konsol. Blizzard har ju inte dragit ihop teamet till portningen, medans pc versionen (förhoppningsvis) är på... 18/08
Skicka en rättelse